Attentie: Wij zijn geopend

Wij zijn onder de huidige coronamaatregelen als groothandel (business-to-business) geopend. Onze bandenafdeling blijft voor consumenten geopend.

Het blijft voor consumenten mogelijk om onderdelen te bestellen maar het is voor consumenten onder de huidige maatregelen helaas niet meer toegestaan om ons achterterrein te betreden.

Binnen het bedrijf gelden de huidige regels zoals voorgeschreven door het RIVM.

Het reserveren van onderdelen kan op de volgende manieren:

Onderdelen aanvragen
Bel: (023) 537 79 95

Vragen betreft voertuigen?

Heeft u vragen over onderdelen aanwezig op voertuigen op ons terrein gelieve het contactformulier te gebruiken bij het betreffende voertuig op ons website. Wij kunnen u dan beter van dienst zijn. Onze voertuigenvoorraad vindt u hier;

Demontage voertuigen

 Let op: Door de sluiting van niet-essentiële winkels is het bij PostNL erg druk en kan de bezorging van je pakketje langer duren.

Demontage auto's Mercedes CLK

Voor auto-onderdelen van een Mercedes CLK demontage auto bent u bij Autodemontage Rutte aan het juiste adres. Wij hebben 76 gebruikte Mercedes CLK onderdelen in voorraad van diverse Mercedes CLK demontage auto's.

Mocht u het door u gezochte onderdelen niet tegen komen in onze Mercedes CLK auto-onderdelen voorraad dan vindt u hieronder een overzicht van de Mercedes CLK demontage auto's die op dit moment aanwezig zijn op ons terrein.

Zoek op merk:
Let op, wij hebben een snel wisselende voorraad demontage auto's. Mocht u interesse hebben in onderdelen neem dan eerst contact op.
Wij kunnen u vertellen of het gewenste onderdeel nog voorradig is.

Demontage auto Mercedes CLK W204092

Demontage auto Mercedes CLK 1999-1999 204092
 • Bouwjaar: 1999
 • Motorinhoud: 2295cc
 • Motorcode: onbekend
 • Versnellingsbak: 5 Bak
 • Versnellingsbakcode: Onbekend
 • Binnenkomst: 5-11-2020
 • Brandstof: Benzine
 • Uitvoering: Coupe
 • Wagennummer: 204092
 • Kleur: Blauw
 • Laknummer: Onbekend
 • Deuren: 2Dr

Demontage auto's Mercedes CLK

Als u een tweedehands Mercedes CLK auto-onderdeel zoekt dan kunt u hiervoor bij ons terecht. Wij hebben op dit moment een diverse voorraad tweedehands Mercedes CLK onderdelen en 1 Mercedes CLK demontage auto's op ons terrein.

U mag van deze Mercedes CLK demontage auto's auto-onderdelen zelf demonteren van een van onze demontage auto's, of indien gewenst kunnen wij dit op afspraak voor u demonteren.

Een diverse voorraad Mercedes CLK auto-onderdelen

Mocht u interesse hebben in tweedehands Mercedes CLK auto-onderdelen dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bent u benieuwd of wij het door u gezocht Mercedes CLK auto-onderdeel voor u gedemonteerd klaar hebben liggen? Bekijk hier onze Mercedes CLK auto-onderdelen voorraad.

Bekijk onze Mercedes CLK onderdelen voorraad of Gebruik ons onderdelen aanvraag formulier

Bekijk onze auto onderdelen voorraad

 
Contactgegevens
 Beoordeling door klanten: 4.8 / 5 - 818 beoordelingen
 © 2021 Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV