Attentie: Wij zijn geopend

Wij zijn onder de huidige coronamaatregelen als groothandel (business-to-business) geopend. Onze bandenafdeling blijft voor consumenten geopend.

Het blijft voor consumenten mogelijk om onderdelen te bestellen maar het is voor consumenten onder de huidige maatregelen helaas niet meer toegestaan om ons achterterrein te betreden.

Binnen het bedrijf gelden de huidige regels zoals voorgeschreven door het RIVM.

Het reserveren van onderdelen kan op de volgende manieren:

Onderdelen aanvragen
Bel: (023) 537 79 95

Vragen betreft voertuigen?

Heeft u vragen over onderdelen aanwezig op voertuigen op ons terrein gelieve het contactformulier te gebruiken bij het betreffende voertuig op ons website. Wij kunnen u dan beter van dienst zijn. Onze voertuigenvoorraad vindt u hier;

Demontage voertuigen

 Let op: Door de sluiting van niet-essentiële winkels is het bij PostNL erg druk en kan de bezorging van je pakketje langer duren.

Demontage auto's Toyota Celica

Voor auto-onderdelen van een Toyota Celica demontage auto bent u bij Autodemontage Rutte aan het juiste adres. Wij hebben 52 gebruikte Toyota Celica onderdelen in voorraad van diverse Toyota Celica demontage auto's.

Mocht u het door u gezochte onderdelen niet tegen komen in onze Toyota Celica auto-onderdelen voorraad dan vindt u hieronder een overzicht van de Toyota Celica demontage auto's die op dit moment aanwezig zijn op ons terrein.

Zoek op merk:
Let op, wij hebben een snel wisselende voorraad demontage auto's. Mocht u interesse hebben in onderdelen neem dan eerst contact op.
Wij kunnen u vertellen of het gewenste onderdeel nog voorradig is.

Demontage auto Toyota Celica 1.8i 16V W194458

Demontage auto Toyota Celica 1993-1999 194458
 • Bouwjaar: 1994
 • Motorinhoud: 1762cc
 • Motorcode: 7A
 • Versnellingsbak: 5 Bak
 • Versnellingsbakcode: Onbekend
 • Binnenkomst: 26-11-2019
 • Brandstof: Benzine
 • Uitvoering: Coupe
 • Wagennummer: 194458
 • Kleur: Grijs
 • Laknummer: Onbekend
 • Deuren: 2Dr

Demontage auto's Toyota Celica

Als u een tweedehands Toyota Celica auto-onderdeel zoekt dan kunt u hiervoor bij ons terecht. Wij hebben op dit moment een diverse voorraad tweedehands Toyota Celica onderdelen en 1 Toyota Celica demontage auto's op ons terrein.

U mag van deze Toyota Celica demontage auto's auto-onderdelen zelf demonteren van een van onze demontage auto's, of indien gewenst kunnen wij dit op afspraak voor u demonteren.

Een diverse voorraad Toyota Celica auto-onderdelen

Mocht u interesse hebben in tweedehands Toyota Celica auto-onderdelen dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bent u benieuwd of wij het door u gezocht Toyota Celica auto-onderdeel voor u gedemonteerd klaar hebben liggen? Bekijk hier onze Toyota Celica auto-onderdelen voorraad.

Bekijk onze Toyota Celica onderdelen voorraad of Gebruik ons onderdelen aanvraag formulier

Bekijk onze auto onderdelen voorraad

 
Contactgegevens
 Beoordeling door klanten: 4.8 / 5 - 818 beoordelingen
 © 2021 Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV