Attentie: Wij zijn geopend

Wij zijn onder de huidige coronamaatregelen als groothandel (business-to-business) geopend. Onze bandenafdeling blijft voor consumenten geopend.

Het blijft voor consumenten mogelijk om onderdelen te bestellen maar het is voor consumenten onder de huidige maatregelen helaas niet meer toegestaan om ons achterterrein te betreden.

Binnen het bedrijf gelden de huidige regels zoals voorgeschreven door het RIVM.

Het reserveren van onderdelen kan op de volgende manieren:

Onderdelen aanvragen
Bel: (023) 537 79 95

Vragen betreft voertuigen?

Heeft u vragen over onderdelen aanwezig op voertuigen op ons terrein gelieve het contactformulier te gebruiken bij het betreffende voertuig op ons website. Wij kunnen u dan beter van dienst zijn. Onze voertuigenvoorraad vindt u hier;

Demontage voertuigen

 Let op: Door de sluiting van niet-essentiële winkels is het bij PostNL erg druk en kan de bezorging van je pakketje langer duren.

Demontage auto's Volvo 2-Serie

Voor auto-onderdelen van een Volvo 2-Serie demontage auto bent u bij Autodemontage Rutte aan het juiste adres. Wij hebben 9 gebruikte Volvo 2-Serie onderdelen in voorraad van diverse Volvo 2-Serie demontage auto's.

Mocht u het door u gezochte onderdelen niet tegen komen in onze Volvo 2-Serie auto-onderdelen voorraad dan vindt u hieronder een overzicht van de Volvo 2-Serie demontage auto's die op dit moment aanwezig zijn op ons terrein.

Zoek op merk:
Let op, wij hebben een snel wisselende voorraad demontage auto's. Mocht u interesse hebben in onderdelen neem dan eerst contact op.
Wij kunnen u vertellen of het gewenste onderdeel nog voorradig is.

Demontage auto Volvo 2-Serie 240 W202156

Demontage auto Volvo 2-Serie 1974-1993 202156
 • Bouwjaar: 1992
 • Motorinhoud: 2316cc
 • Motorcode: onbekend
 • Versnellingsbak: 5 Bak
 • Versnellingsbakcode: Onbekend
 • Binnenkomst: 6-6-2020
 • Brandstof: Benzine
 • Uitvoering: Combi/o
 • Wagennummer: 202156
 • Kleur: Wit
 • Laknummer: Onbekend
 • Deuren: 4Dr

Demontage auto's Volvo 2-Serie

Als u een tweedehands Volvo 2-Serie auto-onderdeel zoekt dan kunt u hiervoor bij ons terecht. Wij hebben op dit moment een diverse voorraad tweedehands Volvo 2-Serie onderdelen en 1 Volvo 2-Serie demontage auto's op ons terrein.

U mag van deze Volvo 2-Serie demontage auto's auto-onderdelen zelf demonteren van een van onze demontage auto's, of indien gewenst kunnen wij dit op afspraak voor u demonteren.

Een diverse voorraad Volvo 2-Serie auto-onderdelen

Mocht u interesse hebben in tweedehands Volvo 2-Serie auto-onderdelen dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bent u benieuwd of wij het door u gezocht Volvo 2-Serie auto-onderdeel voor u gedemonteerd klaar hebben liggen? Bekijk hier onze Volvo 2-Serie auto-onderdelen voorraad.

Bekijk onze Volvo 2-Serie onderdelen voorraad of Gebruik ons onderdelen aanvraag formulier

Bekijk onze auto onderdelen voorraad

 
Contactgegevens
 Beoordeling door klanten: 4.8 / 5 - 818 beoordelingen
 © 2021 Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV