Attentie: Wij zijn geopend

Wij zijn onder de huidige coronamaatregelen als groothandel (business-to-business) geopend. Onze bandenafdeling blijft voor consumenten geopend.

Het blijft voor consumenten mogelijk om onderdelen te bestellen maar het is voor consumenten onder de huidige maatregelen helaas niet meer toegestaan om ons achterterrein te betreden.

Binnen het bedrijf gelden de huidige regels zoals voorgeschreven door het RIVM.

Het reserveren van onderdelen kan op de volgende manieren:

Onderdelen aanvragen
Bel: (023) 537 79 95

Vragen betreft voertuigen?

Heeft u vragen over onderdelen aanwezig op voertuigen op ons terrein gelieve het contactformulier te gebruiken bij het betreffende voertuig op ons website. Wij kunnen u dan beter van dienst zijn. Onze voertuigenvoorraad vindt u hier;

Demontage voertuigen

 Let op: Door de sluiting van niet-essentiële winkels is het bij PostNL erg druk en kan de bezorging van je pakketje langer duren.

Austin Mini auto onderdelen

Hieronder vindt u een overzicht van onze Austin Mini auto onderdelen voorraad. Wij hebben op dit moment 15 Austin Mini onderdelen op voorraad.

Let op! Onderdelen zoals veerpoten, draagarmen, achterveren, bumpers, schermdelen e.d. Hebben wij alleen op de Austin Mini demontage voertuigen op ons terrein.

Uw onderdeel niet in onze onderdelen voorraad gevonden?

Mochten de door u gezochte onderdelen niet in het overzicht hieronder staan, dan kan het zijn dat deze wel voorradig zijn op een van onze Austin Mini demontage voertuigen. Mocht u specifieke vragen hebben betreft onze onderdelen voorraad dan kunt u dit doen via ons formulier Auto onderdelen aanvragen

Uw onderdeel niet in onze Austin Mini onderdelen voorraad?

Heeft u de door u gezocht Austin Mini auto onderdelen niet gevonden in onze onderdelen voorraad? Dan bestaat er de mogelijkheid dat dit onderdeel aanwezig is op één van onze Austin Mini demontage voertuigen.

Onderdelen zoals veerpoten, draagarmen, achterveren, bumpers, schermdelen e.d. Staan niet in onze voorraad en zijn alleen aanwezig op de demontage voertuigen op ons terrein.

Bekijk onze Austin Mini demontage voertuigen

Een overzicht van onze Austin Mini demontage auto's kunt u bekijken via onderstaande link. Als wij een Austin Mini demontage auto toevoegen aan op ons terrein dan vindt u deze hier binnen een uur terug. Mocht u vragen hebben dan kunt u contact met ons opnemen via ons formulier "auto onderdelen aanvragen".

Bekijk onze Austin Mini demontage voertuigen of Auto onderdelen aanvragen

Austin Mini auto onderdelen in voorraad

 • Achterlicht rechts
 • Buitenspiegel links
 • Kachel Radiateur
 • Kontaktslot+Sleutel
 • Koplamp links
 • Mistlamp Schakelaar
 • Ontsteking (compleet)
 • Portiergreep 2Deurs links
 • Richtingaanwijzer links
 • Richtingaanwijzer rechts
 • Tankdop
 • Verwarmingsschakelaar Achterruit

Bekijk onze auto onderdelen voorraad

 
Contactgegevens
 Beoordeling door klanten: 4.8 / 5 - 807 beoordelingen
 © 2021 Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV