Attentie: Klik hier voor meer informatie over ons coronabeleid

Wij zijn onder de huidige coronamaatregelen geopend. Binnen het bedrijf gelden de huidige regels zoals voorgeschreven door het RIVM.

Het is toegestaan het terrein te betreden, maar kom alleen. Heeft u vragen over voertuigen of onderdelen dan kunt u contact met ons opnemen op de volgende manieren:

Onderdelen aanvragen
Bel: (023) 537 79 95

Vragen betreft voertuigen?

Heeft u vragen over onderdelen aanwezig op voertuigen op ons terrein gelieve het contactformulier te gebruiken bij het betreffende voertuig op ons website. Wij kunnen u dan beter van dienst zijn. Onze voertuigenvoorraad vindt u hier;

Demontage voertuigen

In verband met Hemelvaarstdag zijn wij donderdag 13 mei 2021 gesloten

Nissan Interstar auto onderdelen

Hieronder vindt u een overzicht van onze Nissan Interstar auto onderdelen voorraad. Wij hebben op dit moment 11 Nissan Interstar onderdelen op voorraad.

Let op! Onderdelen zoals veerpoten, draagarmen, achterveren, bumpers, schermdelen e.d. Hebben wij alleen op de Nissan Interstar demontage voertuigen op ons terrein.

Uw onderdeel niet in onze onderdelen voorraad gevonden?

Mochten de door u gezochte onderdelen niet in het overzicht hieronder staan, dan kan het zijn dat deze wel voorradig zijn op een van onze Nissan Interstar demontage voertuigen. Mocht u specifieke vragen hebben betreft onze onderdelen voorraad dan kunt u dit doen via ons formulier Auto onderdelen aanvragen

Uw onderdeel niet in onze Nissan Interstar onderdelen voorraad?

Heeft u de door u gezocht Nissan Interstar auto onderdelen niet gevonden in onze onderdelen voorraad? Dan bestaat er de mogelijkheid dat dit onderdeel aanwezig is op één van onze Nissan Interstar demontage voertuigen.

Onderdelen zoals veerpoten, draagarmen, achterveren, bumpers, schermdelen e.d. Staan niet in onze voorraad en zijn alleen aanwezig op de demontage voertuigen op ons terrein.

Bekijk onze Nissan Interstar demontage voertuigen

Een overzicht van onze Nissan Interstar demontage auto's kunt u bekijken via onderstaande link. Als wij een Nissan Interstar demontage auto toevoegen aan op ons terrein dan vindt u deze hier binnen een uur terug. Mocht u vragen hebben dan kunt u contact met ons opnemen via ons formulier "auto onderdelen aanvragen".

Bekijk onze Nissan Interstar demontage voertuigen of Auto onderdelen aanvragen

Nissan Interstar auto onderdelen in voorraad

 • Aandrijfas links-voor
 • Aandrijfas rechts-voor
 • Koplamp links
 • Koplamp rechts
 • Richtingaanwijzer links
 • Richtingaanwijzer rechts
 • Ruitenwismotor+Mechaniek
 • Schuifdeurgreep rechts
 • Spiegelglas links
 • Versnellingsbak
 • Voorgloei Relais

Bekijk onze auto onderdelen voorraad

 
Contactgegevens
 Beoordeling door klanten: 4.8 / 5 - 849 beoordelingen
 © 2021 Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV