Attentie:

Wij zijn onder de huidige coronamaatregelen als groothandel (business-to-business) geopend. Onze bandenafdeling blijft voor consumenten geopend.

Het blijft voor consumenten mogelijk om onderdelen te bestellen maar het is voor consumenten onder de huidige maatregelen helaas niet meer toegestaan om ons achterterrein te betreden.

Binnen het bedrijf gelden de huidige regels zoals voorgeschreven door het RIVM.

Het reserveren van onderdelen kan op de volgende manieren:

Onderdelen aanvragen
Bel: (023) 537 79 95

Vragen betreft voertuigen?

Heeft u vragen over onderdelen aanwezig op voertuigen op ons terrein gelieve het contactformulier te gebruiken bij het betreffende voertuig op ons website. Wij kunnen u dan beter van dienst zijn. Onze voertuigenvoorraad vindt u hier;

Demontage voertuigen

 Let op: Door de sluiting van niet-essentiële winkels is het bij PostNL erg druk en kan de bezorging van je pakketje langer duren.

Tweedehands auto-onderdelen van alle merken auto’s.

Autodemontage Rutte heeft een groot aanbod tweedehands auto-onderdelen van alle merken auto’s. Een groot gedeelte van deze tweedehands auto- onderdelen ligt al gedemonteerd in ons magazijn voor u klaar. Andere tweedehands auto-onderdelen kunnen wij op aanvraag direct voor u loshalen.

Onderdelen Voorraad

55.327  onderdelen in voorraad.  

Bent u op zoek naar een specifiek tweedehands auto-onderdeel?

Wij zijn tijdens openingstijden altijd bereikbaar voor vragen over onze voorraad tweedehands auto-onderdelen. U kunt contact met ons opnemen via telefoon en E-mail. Zo weet u altijd of wij het auto-onderdeel dat u zoekt op voorraad hebben.
Als u tweedehands auto-onderdelen via de email wilt aanvragen kunt u dit formulier invullen. Wij zullen dan direct in onze tweedehands auto-onderdelenvoorraad op zoek gaan naar het door u gezochte tweedehands auto-onderdeel.

Bekijk onze auto onderdelen voorraad

 
Contactgegevens
 Beoordeling door klanten: 4.8 / 5 - 842 beoordelingen
 © 2021 Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV