Sloopauto verkopen

 
 
  • Gratis ophaaldienst.
  • Direct een RDW vrijwaringsbewijs.
  • Binnen binnen 24 uur opgehaald.
  • Een eerlijke vergoeding.
   

  Klanten waarderen ons met een 4.8 uit 5 - 

  988 beoordelingen

  1. Meld je auto aan

  Vul vrijblijvend je gegevens in op deze pagina of neem telefonisch contact met ons op.

  2. Ontvang direct een bod

  Wanneer je ons belt krijgt je direct een indicatief bod. Vul je het formulier in, dan bellen wij je terug voor een indicatief bod.

  3. Direct een vergoeding en een geldig vrijwaringsbewijs

  Je krijgt bij ons altijd direct je vergoeding en een rechtsgeldig RDW vrijwaringsbewijs.

  Welke sloopauto’s kunt u aan ons verkopen?

  Autodemontage Rutte is al meer dan 50 jaar actief in de autorecycling. Complete auto’s in een straal van 25 kilometer van onze standplaats Velserbroek , halen wij kosteloos op. Wij kopen alle type sloopauto’s. Hierbij kan je denken aan auto’s zonder APK, schade auto’s, etc. Wij recyclen niet alleen auto’s, maar ook andere voertuigen. Denk hierbij aan motoren, bromfietsen en aanhangers. Deze voertuigen halen wij niet op, maar nemen wij wel aan.

  Jouw sloopauto verkopen en professioneel laten recyclen

  Autodemontage Rutte is het grootste autodemontagebedrijf in de regio Kennemerland, en een van de grootste autodemontage bedrijven in de regio van Amsterdam.

  Wij zijn al meer dan 50 jaar actief in de autodemontage branche en zijn een RDW, ARN en KZD erkend bedrijf. Wij demonteren volgens de Nederlandse recycle normen en zijn door de RDW gemachtigd om een geldig RDW vrijwaring bewijs uit te geven.

  Wilt jij je sloopauto snel en probleemloos verkopen aan een autodemontage bedrijf die jouw sloopauto professioneel recyclet? Dan kan je bij ons terecht. Wij kopen iedere sloopauto.

  Sloopauto verkopen. Alles auto's worden op een milieu verantwoorde manier gerecycled.

  Sloopauto verkopen, uw sloopauto laten ophalen

  Jouw sloopauto brengen

  Tijdens openingstijden ben je altijd welkom om jouw sloopauto bij ons te brengen. Wij bekijken jouw sloopauto en brengen een bod uit. Als je hier mee akkoord bent, dan kopen wij jouw sloopauto en krijg je van ons direct een geldig vrijwaringsbewijs.

  Jouw Sloopauto laten ophalen

  Je kunt je kenteken boven aan de pagina invullen en wij bellen je zo snel mogelijk terug. Wil je liever direct contact, dan zijn wij telefonisch bereikbaar tijdens onze openingstijden; Maandag t/m vrijdag van 09:00 – 18:00 uur en zaterdag van 09:00 t/m 16:00 uur.

  Telefonisch nemen wij enkele zaken met je door over jouw sloopauto. Denk hierbij aan het adres waar de auto op dat moment staat, zodat we weten waar wij deze op moeten halen. Daarnaast horen we graag of er mankementen zijn. Op basis van de informatie die je ons tijdens dit gesprek geeft, kunnen wij een indicatie geven van de prijs die wij voor jouw sloopauto geven. Het bod is kosteloos en vrijblijvend. Als je akkoord gaat met het bod, dan kunnen wij jouw auto binnen 24 tot 48 uur ophalen.

  Kopen jullie ook schade auto’s?

  Wij kopen ook schade auto’s in. Voor een erkend autodemontage bedrijf is het inkopen van schade auto’s geen probleem. Het autodemontage bedrijf zal echter wel rekening houden met het feit dat er weinig tot geen onderdelen bruikbaar zijn voor latere verkoop. Zoals eerder al werd uitgelegd, demonteren de meeste demontage bedrijven de bruikbare onderdelen, waarna het word opgeslagen in een magazijn voor latere verkoop. Bij een schade auto zijn er minder of geen van deze onderdelen bruikbaar voor latere verkoop, waardoor de vergoeding die je voor het voertuig krijgt, zakt. Daarom geven autodemontage bedrijven doorgaans een lagere vergoeding voor schade auto’s dan voor een sloop auto die in optisch redelijke staat verkeerd.

  Wanneer is een auto klaar voor de sloop?

  Wanneer weet je zeker dat jouw auto klaar is voor de sloop en je deze kunt verkopen als sloopauto? Komt jouw auto niet meer door de APK of heeft deze flinke schade opgelopen door een ongeval en worden de kosten te hoog om deze nog te repareren? Dan is in veel gevallen het laten recyclen van jouw auto een goede oplossing. De auto kan geen gevaar meer veroorzaken door deze door te verkopen en als je deze aan een ARN erkend bedrijf verkoopt, zoals Autodemontage Rutte, dan bent je er van verzekerd dat deze op een verantwoorde wijze wordt verwerkt.

  Veel gestelde vragen over het verkopen van uw sloopauto.

  Hoe bepalen wij de hoogte van het bod dat wij geven voor jouw sloopauto?

  Het bod op jouw sloopauto wordt aan de hand van verschillende factoren bepaald. De voornaamste factoren zijn merk, model, bouwjaar, schade’s en gewicht. Heb jij een grotere, schadevrije auto van een recenter bouwjaar? Dan zal deze meer opleveren in tegenstelling tot kleinere, lichtere en oudere modellen met veel schade.

  Wat is een sloopauto nog waard?

  De waarde van een sloopauto wordt bepaald aan de hand van verschillende factoren. Voorbeelden van deze factoren zijn merk, model, bouwjaar, schade’s en gewicht. Hoe groter en recenter de auto, hoe hoger de waarde. Wil jij vrijblijvend een bod op jouw sloopauto? Vul dan je kenteken bovenaan deze pagina in en wij komen zo snel mogelijk bij je terug.

  Wat moet ik aan jullie doorgeven als ik wil dat jullie mijn sloopauto ophalen?

  Voor ons is het belangrijk om te weten welk merk en model het betreft, of er eventuele schade aan de auto is en of de auto nog rolt. Zo weten wij met welk materieel wij de auto kunnen ophalen.

  Wat moet ik zelf nog regelen nadat jullie mijn sloopauto mee hebben genomen?

  Als wij jouw sloopauto hebben gekocht, dan ontvang je van ons altijd een geldig vrijwaringsbewijs. Dit bewijs verteld u dat de auto niet meer op uw naam staat, en dat u niet meer de rechtmatige eigenaar bent. Daarnaast word de wegenbelasting van dit moment automatisch stop gezet, u moet alleen zelf nog de verzekering van het voertuig stopzetten.

  Welke papieren moet ik meenemen?

  Om de auto te vrijwaren (overschrijven) hebben wij alle kentekenpapieren van de auto nodig.

  Ik mis een kentekendeel, wat nu?

  Dit is voor ons geen probleem. Wij laten je een document ondertekenen dat bevestigd dat je afstand doet van een auto zonder dat hier alle papieren bij aanwezig zijn en kunnen de sloopauto gewoon voor jouw vrijwaarden. Zorg er in dit geval wel voor dat je een geldig legitimatiebewijs bij je hebt en dat er een sleutel bij de auto aanwezig is.

  Bekijk onze auto onderdelen voorraad

   
  Contactgegevens
   Beoordeling door klanten: 4.8 / 5 - 988 beoordelingen
   © 2023 Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV