Disclaimer

Algemeen

Autosloopbedrijf M.J. Rutte en Zonen (Kamer van Koophandel 34038295), hierna te noemen Autosloopbedrijf M.J. Rutte en Zonen, verleent u hierbij toegang tot autodemontagerutte.nl, autosloperijrutte.nl (de Website) en publiceert hier teksten, afbeeldingen en andere materialen die door Autosloopbedrijf M.J. Rutte en Zonen en derden zijn aangeleverd. Autosloopbedrijf M.J. Rutte en Zonen behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen. De informatie op de Website is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van Autosloopbedrijf M.J. Rutte en Zonen.

Beperkte aansprakelijkheid

De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Autosloopbedrijf M.J. Rutte en Zonen. In het bijzonder zijn alle prijzen op de Website onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectueel eigendom betreffende deze materialen liggen bij Autosloopbedrijf M.J. Rutte en Zonen. De inhoud van de Website is beschikbaar onder de Creative-Commonslicentie Naamsvermelding-NietCommercieel 3.0 Nederlands, tenzij anders aangegeven bij specifieke materialen. Het is niet toegestaan webpagina’s of individuele elementen (zoals afbeeldingen, video’s of interactieve applicaties) van de Website op te nemen in een frameset of via een inline link in een andere webpagina te verwerken, indien daarbij verwarring kan ontstaan over de afkomst van het materiaal.

Bekijk onze auto onderdelen voorraad

 
Contactgegevens
 Beoordeling door klanten: 4.8 / 5 - 280 beoordelingen
 © 2023 Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV