Sloopauto Beverwijk verkopen

Sloopauto verkopen in Beverwijk? Wil jij je sloopauto in Beverwijk snel en probleemloos verkopen aan een erkend demontagebedrijf die met professioneel materieel jouw sloopauto meeneemt voor demontage. Wij halen jouw auto direct op, je krijgt meteen een geldig vrijwaringsbewijs en een gepaste vergoeding.

De voordelen van Autodemontage Rutte

 • Je auto door een erkend bedrijf gerecycled.
 • Binnen 24 uur gratis opgehaald.
 • Direct een RDW vrijwaringsbewijs.
 • Een eerlijke vergoeding.

Meld je auto hier aan

 

  Beoordelingen

  Rodger Gennissen

  I took my broken vectra to be scrapped Very friendly and helpful all documents signed and completed within minutes

  Mounasrdin

  Ik heb mijn Volkswagen lupo verkocht en heb een goeie prijs gekregen ervoor wat ik bij andere de helft voor zou krijgen .Vriendelijke mensen en goede service

  Aki Spadaro

  Fast, efficient and kind people. All you need from a car scrap company!

  4.8 / 5

  990 beoordelingen

  Welke sloopauto’s kopen wij?

  Autodemontage Rutte is al meer dan 50 jaar actief in de autorecycling. Complete auto’s in een straal van 25 kilometer van onze standplaats Velserbroek, halen wij kosteloos op. Wij kopen alle type sloopauto’s. Hierbij kan je denken aan auto’s zonder APK, schade auto’s, etc. Wij recyclen niet alleen auto’s, maar ook andere voertuigen. Denk hierbij aan motoren, bromfietsen en aanhangers. Deze voertuigen halen wij niet op, maar kunt u wel bij ons brengen.

  Zo werkt het

  01

  Aanmelden

  Vul vrijblijvend jouw gegevens in en wij nemen telefonisch contant met je op voor een afspraak om uw sloopauto in Beverwijk op te halen

  02

  Telefonisch contact

  Tijdens ons telefonisch gesprek bevestigen wij met jouw de gemaakte afspraak en de vergoeding die wij voor uw sloopauto in Beverwijk geven.

  03

  Jouw auto wordt gratis opgehaald

  Wij komen jouw (sloop)auto op het door u aangegeven moment gratis ophalen in Beverwijk. Deze afspraak wordt samenspraak met een van onze chauffeurs voor jouw ingepland.

  04

  Direct je vrijwaringsbewijs en een vergoeding

  De chauffeur komt jouw (sloop)auto in Beverwijk ophalen en je krijg direct de afgesproken vergoeding en een rechtsgeldig RDW vrijwaringsbewijs.

  Wij halen jouw auto in Beverwijk gratis op

  Meld je auto hier aan

  Verkoop jouw sloopauto in Beverwijk aan een erkend demontagebedrijf.

  Autodemontage Rutte is het grootste autodemontagebedrijf in de regio Kennemerland, en een van de grootste autodemontage bedrijven in de regio van Beverwijk. Wij zijn al meer dan 50 jaar actief in de autodemontage branche en zijn een RDW, ARN en KZD erkend bedrijf. Wij demonteren volgens de Nederlandse recycle normen en zijn door de RDW gemachtigd om een geldig RDW vrijwaring bewijs uit te geven. Wilt u uw sloopauto in Beverwijk snel en probleemloos verkopen aan een autodemontage bedrijf die met professioneel materieel uw sloopauto meeneemt voor demontage? Dan kunt u bij ons terecht. Wij kopen iedere sloopauto.

  Hoe bepalen wij de waarde van jouw sloopauto in Beverwijk?

  De waarde van jouw auto in Beverwijk bepalen wij aan de hand van merk, bouwjaar, kenteken, apk, technische gebreken en schade aan carrosserie/plaatwerk. Niet alle auto’s die wij in Beverwijk ophalen hebben voor ons dezelfde waarde. Aan de hand van de gegevens van het voertuig en de informatie die je aan ons geeft bepalen wij het bod dat wij voor jouw auto kunnen geven. Wij geven je vooraf altijd een indicatie die wij kunnen geven voor de auto, en hier houden wij ons ook altijd aan! Dus geen gepingel wanneer wij de auto op komen halen.

  Direct je autoverzekering stopzetten?

  Onze chauffeur zal tijdens het ophalen van uw auto direct een rechtsgeldig vrijwaringsbewijs voor uw uitschrijven. Dit vrijwaringsbewijs zorgt ervoor dat u niet meer aansprakelijk bent voor voertuiggebonden verplichtingen (motorrijtuigenbelasting, verzekering en APK) en eventuele bekeuringen (voor overtredingen, met het voertuig begaan na uitschrijving van het vrijwaringsbewijs). Mocht u delen van uw kentekenbewijs zijn verloren, dan hebben wij een geldige legitimatie nodig om u een vrijwaringsbewijs te kunnen overhandigen.

  Wij halen jouw auto in Beverwijk gratis op

  Meld je auto hier aan