Attentie: Wij zijn geopend

Wij zijn onder de huidige coronamaatregelen als groothandel (business-to-business) geopend. Onze bandenafdeling blijft voor consumenten geopend.

Het blijft voor consumenten mogelijk om onderdelen te bestellen maar het is voor consumenten onder de huidige maatregelen helaas niet meer toegestaan om ons achterterrein te betreden.

Binnen het bedrijf gelden de huidige regels zoals voorgeschreven door het RIVM.

Het reserveren van onderdelen kan op de volgende manieren:

Onderdelen aanvragen
Bel: (023) 537 79 95

Vragen betreft voertuigen?

Heeft u vragen over onderdelen aanwezig op voertuigen op ons terrein gelieve het contactformulier te gebruiken bij het betreffende voertuig op ons website. Wij kunnen u dan beter van dienst zijn. Onze voertuigenvoorraad vindt u hier;

Demontage voertuigen

 Let op: Door de sluiting van niet-essentiële winkels is het bij PostNL erg druk en kan de bezorging van je pakketje langer duren.

Bandenadvies

Het kiezen van het juiste type banden voor je auto is belangrijk. De juiste autoband zorgt ervoor dat jouw auto prettige en veilige rijeigenschappen heeft en optimaal is afgestemd op de weersomstandigheden waarin je het meest komt te verkeren.

Wat is mijn bandenmaat?

De informatie over jouw huidige bandenmaat vind je op de zijkant van jouw band. Dit komt altijd in de volgorde, Breedte Hoogte, Inch Loadindex en Snelheidindex. Zie de afbeelding hieronder.

Hulp nodig bij de keuze voor jouw nieuwe of gebruikte banden?

Door te kijken naar de conditie van jouw autobanden, kunnen wij vaststellen of deze aan vervanging toe zijn. Ook kunnen wij voor jou kijken of je banden op een ‘vreemde’ manier slijten. Zo kunnen we je van het juiste advies voorzien en in sommige gevallen ook mankementen aan jouw auto vaststellen. We kunnen bijvoorbeeld aan jouw autobanden zien dat je rijdt met defecte veerpoten of dat de auto een afwijking in de wielstanden heeft.

Wij kunnen je dan direct adviseren over het verhelpen van deze problemen. Een van onze medewerkers kan je bij binnenkomst direct adviseren. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt en dat je op een veilige manier kunt deelnemen aan het verkeer. Daarnaast kunnen wij nieuwe of tweedehands banden direct professioneel voor je monteren en balanceren.

Bekijk onze auto onderdelen voorraad

 
Contactgegevens
 Beoordeling door klanten: 4.8 / 5 - 819 beoordelingen
 © 2021 Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV