Beoordelingen

Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

Totale score:

Aantal beoordeling:

Laatste beoordeling:

   4.8 / 5

911 beoordelingen

21/10/2021

 
  • raymond van der veur

    Gepubliceerd op:
    21/10/2021

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Super goed geholpen zetten de auto aan de als je er niet goed bij kan en vandaag nog en derde remlicht getest met Erik echt super

  • alex hendrikx

    Gepubliceerd op:
    29/09/2021

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Duidelijke uitleg bij vragen, snelle levering en goede service. Kortom, erg prettig zaken doen en nog scherp geprijsd ook.

  • Eddy Vos

    Gepubliceerd op:
    28/09/2021

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Vriendelijke verkoper aan de lijn en heeft me goed geholpen Snelle verzending en goed verpakt

  • D vd Gugten

    Gepubliceerd op:
    27/08/2021

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Bij vragen per mail over een onderdeel krijg je snel, volledig en vriendelijk antwoord en ook de nazorg na aankoop is heel goed. Ik kocht een gebruikt radio/navigatiesysteem omdat het mijne was gestolen :-( en daarvoor was een nieuwe code nodig. Rutte heeft me keurig de weg gewezen hoe ik die moest aanvragen, en alle gegevens die daarvoor nodig waren voor me opgezocht.

  • Henk Braaksma

    Gepubliceerd op:
    21/08/2021

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Voor een Joet zit jij weer goed! Al zeker dertig jaar de meest relaxte sloop in Kennemerland. Eventueel hulp met demonteren. Je kan gereedschap lenen. Altijd veel op voorraad, en garantie op bv dynamo's.

  • Melissa Numan

    Gepubliceerd op:
    06/08/2021

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Super goede service en vriendelijk personeel! Onderdeel werkt goed!

  • Mark de Beer

    Gepubliceerd op:
    14/07/2021

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Slecht! slecht contact en na vele dagen wachten ook nog is het verkeerde product binnen gekregen.

  • Donivan Meredith

    Gepubliceerd op:
    29/06/2021

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Dacht dat oudewetse slopen niet meer bestond tot de ontdekking van Automontage MJ Rutte. Super service, zeer vriendelijk, hulpzaam, eerlijk en betaalbaar onderdelen. Ik zeg oudewets maar wel in een modern jasje. Email contact wordt snel op gereageerd en waar het ook om gaat altijd opgelost en met tevredenheid afgehandeld. Zeker de plek voor al je sloop onderdelen. Top, dank jullie wel.

  • Mark B

    Gepubliceerd op:
    14/06/2021

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Prima ervaring, goed contact - onderdeel snel verzonden.

  • Jelmer Klopper

    Gepubliceerd op:
    12/05/2021

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Prima ervaring. Koplamp unit opgehaald, bleek bij montage niet goed te zijn, mocht ik terug brengen en kreeg het aankoopbedrag terug zonder sores. Zou er zo weer wat afhalen!

  • Michiel Simons

    Gepubliceerd op:
    28/04/2021

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Ik heb mijn (sloop)auto verkocht. Erg goede CustomerService , eerlijke onderhandeling, transparante manier van communiceren en vriendelijke mensen. Oprecht een aanrader!

  • markjan

    Gepubliceerd op:
    28/04/2021

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Bestel je een trekhaak halen ze alleen de haak plus balk los en laten ze de adapterplaten op de auto zitten. En vol blijven houden dat dat alles is. Nadat ik een rondje over hun terrein was gelopen en de betreffende sloopauto zag waar de trekhaak af kwam even een foto gemaakt van de adapterplaten die er nog onder zaten. Toen vervolgens werden de adapterplaten er wel snel voor me afgehaald. En ach foutjes worden overal gemaakt. En was blij dat ik er daar achter kwam dat ik geen complete trekhaak had. Voor de rest aardige medewerkers dus gewoon 4 sterren waard

  • Harold Denkers

    Gepubliceerd op:
    16/04/2021

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Snelle levering, goede communicatie, prima verpakt. Ik heb een binnenspiegel voor de auto van mijn zoon gekocht. De informatie op onderdelenlijn was prima en de foto's duidelijk. Wat ik mooi vind aan de informatievoorziening tegenwoordig is dat ik kon zien uit welke auto het onderdeel is gekomen. De communicatie over en weer via mail was pretting en snel. Nadat de spiegel was verzonden kreeg ik mooi een track&trace. Het onderdeel was prima verpakt en zonder schade. Graag tot een volgende keer.

  • Henry van Oijen

    Gepubliceerd op:
    13/04/2021

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Super vriendelijk personeel en zeer goede en nette onderdelen. Komen afspraken na en redelijke prijzen. Voor herhaling zeker vatbaar.

  • Sven Geijsen

    Gepubliceerd op:
    23/03/2021

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Gister gebeld, gelijk een afspraak kunnen maken voor het ophalen van mn auto en een tijd afgesproken. Vandaag belde nog even super netjes voor aanvang. Keurig optijd de auto opgehaald, gelijk een vrijwaring en cash! Echt een aanrader! Erg net personeel en verstand van zaken!!

  • Ruben Schroder

    Gepubliceerd op:
    09/03/2021

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Duidelijke website,snelle reactie op mail. Alles keurig verpakt en snel bezorgd!

  • Michiel Klok

    Gepubliceerd op:
    27/02/2021

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Top 🙂 vriendelijke eigenaren, altijd wel wat leuks te vinden op deze grote sloop en je wordt dr niet afgezet. Ik kom dr graag.

  • sherien sintebin

    Gepubliceerd op:
    16/02/2021

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    vandaag gebelt voor een contactslot honda jazz snel en super vriendelijke geholpen , lag klaar helemaal super

  • Stefan Ruiter

    Gepubliceerd op:
    16/02/2021

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Snelle service, je wordt mooi op de hoogte gehouden van de verzending, product goede kwaliteit en goede prijs

  • Carxpert JVC

    Gepubliceerd op:
    10/02/2021

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Goed geholpen bij de speurtocht naar een lichtschakelaar met stuk kabelboom erachter. Na een halfuur was het geregeld en de dag ernaa al in huis. Goede partij om zaken mee te doen.

  • Robbert Schuurman

    Gepubliceerd op:
    05/02/2021

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Goede mensen en we worden altijd fijn geholpen.

  • Loek Klein

    Gepubliceerd op:
    29/01/2021

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Veel merken maar ook veel types staan, groot, fiets mee nemen!

  • heathervarious

    Gepubliceerd op:
    20/01/2021

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Top service echt blij met alles. van bellen voor een afspraak tot ophalen van mijn oude diesel. Prima bedrijf vriendelijk personeel

  • Bram v

    Gepubliceerd op:
    15/01/2021

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Nette service en alles snel gereld en verzonden. Spiegel kwam zeer goed verpakt en uitstekende staat aan.

  • Jette Dolman

    Gepubliceerd op:
    09/01/2021

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Super goed geholpen, top locatie voor auto onderdelen!

  • jan jaap

    Gepubliceerd op:
    06/01/2021

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Op de website gezien dat er een sloop megane stond die mogelijk mijn gewenste interieur display kon hebben. Aangezien Renault 4 veschillende diplays heeft gebruikt eerst mijn defecte uit mn eigen autogehaald. Toen ik belde met Rutten demontage en uitlegde dat wrs die ene sloop megane t display kon hebben kreeg ik als antwoord. Geen probleem ik ga even kijken bel over een halfuur maar terug. Met mijn onderdeelnummer en beschijving opzak ging hij kijken. Ook gevraagd of de behuizing er ook bij kon. Na een half uur kreeg ik te horen dat het idd hetzelfde onderdeelnummer was en dus het juiste display beschikbaar was. Daarna een betaallink ontvangen en dezelfde dag betaald en verzonden. TOP SERVICE. Dag erna onderdeel keurig verpakt ontvangen. En natuurlijk direct geplaatst. Werkt prima. Kortom erg vriendelijk en snelle service. Kom er graag terug terzijnertijd. 06-01-21 wederom een onderdeel besteld en correct en supersnel geleverd

  • Anton Lingbeek

    Gepubliceerd op:
    01/01/2021

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Goede sloperij waar je zelf het onderdeel wat je zoekt uit de auto kunt halen. Veel keuze!

  • damiano blonk

    Gepubliceerd op:
    24/12/2020

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    erg goed geholpen binnen zelfde dag nog verstuurd.

  • Han van der Meulen

    Gepubliceerd op:
    17/12/2020

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Snelle levering. Als de pakketdienst tenminste ook meewerkt. Werd netjes te woord gestaan en er wordt meegedacht voor een oplossing.

  • Pascal Voermans

    Gepubliceerd op:
    26/11/2020

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Onderdeel online besteld. Helaas werkte het niet en hadden ze er niet nog 1 liggen. Pakketje retour gestuurd en netjes een paar dagen later mijn geld inclusief de verzendkosten terug ontvangen. Top!

  • Léopold Coster

    Gepubliceerd op:
    21/11/2020

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Perfect. Part not found in France received in one week. Good condition. Thanks

  • Rodger Gennissen

    Gepubliceerd op:
    18/11/2020

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    I took my broken vectra to be scrapped Very friendly and helpful all documents signed and completed within minutes

  • Emma hoek

    Gepubliceerd op:
    13/11/2020

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Veel te duur, je moet zelf alles eruit halen maar de prijs is het zelfde als bij een tweede hans bwm dealer.

  • lenoor 9

    Gepubliceerd op:
    10/11/2020

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Zelf onderdelen uit een wrak gehaald. Toen de hoofdprijs moeten betalen. Jammer!

  • Peter Wieman

    Gepubliceerd op:
    31/10/2020

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Netjes te woord gestaan Onderdeel snel geleverd en goed ingepakt. Prijs kwaliteit verhouding is goed. Zeer tevreden .

  • Péter Szentesi

    Gepubliceerd op:
    22/10/2020

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Helpful team. Fast, accurate delivery.

  • n n

    Gepubliceerd op:
    09/10/2020

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Telefonisch contact gehad. Meneer ging gelijk zoeken. Ik moest terugbellen, maar mijn tijd was bijna om. Heb daarna een mail gestuurd om 15:45 met de vraag of ze het onderdeel hadden. 16:05 foto terug met staat + benaming. Heen en weer contact gehad en heb het geld om 16:40 overgemaakt. Ik baalde want dat zou betekenen dat ik 1 dag langer moest wachten. Geheel tegen mijn gedachte in, had ik het de volgende dag al binnen. Heb het kaartje DIRECT in mijn dashboard kastje gelegd. 100% een aanrader.

  • Denis Kadic

    Gepubliceerd op:
    18/09/2020

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Correcte en snellen afhandeling. redelijke prijzen.

  • Jade de Mol

    Gepubliceerd op:
    10/09/2020

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Superservice, snelle levering hoge kwaliteit onderdelen!

  • autohogewoning

    Gepubliceerd op:
    09/09/2020

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Deze rutte houd zich aan zijn afspraken

  • Serge Trentelman

    Gepubliceerd op:
    04/09/2020

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Vriendelijke en correct personeel ruim gesorteerd. Veel uit magazijn leverbaar. Veel kennis van zaken

  • RICARDO MARTODIMEDJO

    Gepubliceerd op:
    31/08/2020

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Prima geregeld en komt de afspraken na. Denkt ruim mee aan alternatieve oplossingen.

  • Don Wilson

    Gepubliceerd op:
    20/07/2020

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Great service, great working parts, all clean and tidy. Sorted problems immediately. Great communications. What more could you want?

  • Jacquess Verde

    Gepubliceerd op:
    22/04/2020

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Very quick response with the right information.

  • Gregor Ješe

    Gepubliceerd op:
    12/11/2019

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Good communication , fast delivery .

  • Alexandru Busuioc

    Gepubliceerd op:
    04/11/2019

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Goo parts. Good prices

  • mark heesakkers

    Gepubliceerd op:
    04/09/2019

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Super service

  • Adeline Tual

    Gepubliceerd op:
    10/08/2019

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Really helpful, they helped us to change our 2 tyre. What a good job! Thanks a million guys.

  • jem pwl

    Gepubliceerd op:
    23/04/2019

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Excellent customer service and very helpful

  • Luc Fayolle

    Gepubliceerd op:
    08/03/2019

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Perfect. Part delivered in France in very good condition.

Bekijk onze auto onderdelen voorraad

 
Contactgegevens
 Beoordeling door klanten: 4.8 / 5 - 911 beoordelingen
 © 2021 Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV