Attentie: Wij zijn geopend

Wij zijn onder de huidige coronamaatregelen als groothandel (business-to-business) geopend. Onze bandenafdeling blijft voor consumenten geopend.

Het blijft voor consumenten mogelijk om onderdelen te bestellen maar het is voor consumenten onder de huidige maatregelen helaas niet meer toegestaan om ons achterterrein te betreden.

Binnen het bedrijf gelden de huidige regels zoals voorgeschreven door het RIVM.

Het reserveren van onderdelen kan op de volgende manieren:

Onderdelen aanvragen
Bel: (023) 537 79 95

Vragen betreft voertuigen?

Heeft u vragen over onderdelen aanwezig op voertuigen op ons terrein gelieve het contactformulier te gebruiken bij het betreffende voertuig op ons website. Wij kunnen u dan beter van dienst zijn. Onze voertuigenvoorraad vindt u hier;

Demontage voertuigen

 Let op: Door de sluiting van niet-essentiële winkels is het bij PostNL erg druk en kan de bezorging van je pakketje langer duren.

Beoordelingen

Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

Totale score:

Aantal beoordeling:

Laatste beoordeling:

   4.8 / 5

819 beoordelingen

16/02/2021

 
  • sherien sintebin

    Gepubliceerd op:
    16/02/2021

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    vandaag gebelt voor een contactslot honda jazz snel en super vriendelijke geholpen , lag klaar helemaal super

  • Stefan Ruiter

    Gepubliceerd op:
    16/02/2021

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Snelle service, je wordt mooi op de hoogte gehouden van de verzending, product goede kwaliteit en goede prijs

  • Carxpert JVC

    Gepubliceerd op:
    10/02/2021

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Goed geholpen bij de speurtocht naar een lichtschakelaar met stuk kabelboom erachter. Na een halfuur was het geregeld en de dag ernaa al in huis. Goede partij om zaken mee te doen.

  • Loek Klein

    Gepubliceerd op:
    29/01/2021

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Veel merken maar ook veel types staan, groot, fiets mee nemen!

  • heathervarious

    Gepubliceerd op:
    20/01/2021

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Top service echt blij met alles. van bellen voor een afspraak tot ophalen van mijn oude diesel. Prima bedrijf vriendelijk personeel

  • Bram v

    Gepubliceerd op:
    15/01/2021

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Nette service en alles snel gereld en verzonden. Spiegel kwam zeer goed verpakt en uitstekende staat aan.

  • Jette Dolman

    Gepubliceerd op:
    09/01/2021

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Super goed geholpen, top locatie voor auto onderdelen!

  • jan jaap

    Gepubliceerd op:
    06/01/2021

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Op de website gezien dat er een sloop megane stond die mogelijk mijn gewenste interieur display kon hebben. Aangezien Renault 4 veschillende diplays heeft gebruikt eerst mijn defecte uit mn eigen autogehaald. Toen ik belde met Rutten demontage en uitlegde dat wrs die ene sloop megane t display kon hebben kreeg ik als antwoord. Geen probleem ik ga even kijken bel over een halfuur maar terug. Met mijn onderdeelnummer en beschijving opzak ging hij kijken. Ook gevraagd of de behuizing er ook bij kon. Na een half uur kreeg ik te horen dat het idd hetzelfde onderdeelnummer was en dus het juiste display beschikbaar was. Daarna een betaallink ontvangen en dezelfde dag betaald en verzonden. TOP SERVICE. Dag erna onderdeel keurig verpakt ontvangen. En natuurlijk direct geplaatst. Werkt prima. Kortom erg vriendelijk en snelle service. Kom er graag terug terzijnertijd. 06-01-21 wederom een onderdeel besteld en correct en supersnel geleverd

  • Anton Lingbeek

    Gepubliceerd op:
    01/01/2021

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Goede sloperij waar je zelf het onderdeel wat je zoekt uit de auto kunt halen. Veel keuze!

  • damiano blonk

    Gepubliceerd op:
    24/12/2020

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    erg goed geholpen binnen zelfde dag nog verstuurd.

  • Han van der Meulen

    Gepubliceerd op:
    17/12/2020

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Snelle levering. Als de pakketdienst tenminste ook meewerkt. Werd netjes te woord gestaan en er wordt meegedacht voor een oplossing.

  • Pascal Voermans

    Gepubliceerd op:
    26/11/2020

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Onderdeel online besteld. Helaas werkte het niet en hadden ze er niet nog 1 liggen. Pakketje retour gestuurd en netjes een paar dagen later mijn geld inclusief de verzendkosten terug ontvangen. Top!

  • Léopold Coster

    Gepubliceerd op:
    21/11/2020

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Perfect. Part not found in France received in one week. Good condition. Thanks

  • Rodger Gennissen

    Gepubliceerd op:
    18/11/2020

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    I took my broken vectra to be scrapped Very friendly and helpful all documents signed and completed within minutes

  • Emma hoek

    Gepubliceerd op:
    13/11/2020

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Veel te duur, je moet zelf alles eruit halen maar de prijs is het zelfde als bij een tweede hans bwm dealer.

  • lenoor 9

    Gepubliceerd op:
    10/11/2020

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Zelf onderdelen uit een wrak gehaald. Toen de hoofdprijs moeten betalen. Jammer!

  • Peter Wieman

    Gepubliceerd op:
    31/10/2020

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Netjes te woord gestaan Onderdeel snel geleverd en goed ingepakt. Prijs kwaliteit verhouding is goed. Zeer tevreden .

  • Péter Szentesi

    Gepubliceerd op:
    22/10/2020

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Helpful team. Fast, accurate delivery.

  • n n

    Gepubliceerd op:
    09/10/2020

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Telefonisch contact gehad. Meneer ging gelijk zoeken. Ik moest terugbellen, maar mijn tijd was bijna om. Heb daarna een mail gestuurd om 15:45 met de vraag of ze het onderdeel hadden. 16:05 foto terug met staat + benaming. Heen en weer contact gehad en heb het geld om 16:40 overgemaakt. Ik baalde want dat zou betekenen dat ik 1 dag langer moest wachten. Geheel tegen mijn gedachte in, had ik het de volgende dag al binnen. Heb het kaartje DIRECT in mijn dashboard kastje gelegd. 100% een aanrader.

  • Denis Kadic

    Gepubliceerd op:
    18/09/2020

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Correcte en snellen afhandeling. redelijke prijzen.

  • Jade de Mol

    Gepubliceerd op:
    10/09/2020

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Superservice, snelle levering hoge kwaliteit onderdelen!

  • autohogewoning

    Gepubliceerd op:
    09/09/2020

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Deze rutte houd zich aan zijn afspraken

  • Serge Trentelman

    Gepubliceerd op:
    04/09/2020

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Vriendelijke en correct personeel ruim gesorteerd. Veel uit magazijn leverbaar. Veel kennis van zaken

  • RICARDO MARTODIMEDJO

    Gepubliceerd op:
    31/08/2020

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Prima geregeld en komt de afspraken na. Denkt ruim mee aan alternatieve oplossingen.

  • Don Wilson

    Gepubliceerd op:
    20/07/2020

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Great service, great working parts, all clean and tidy. Sorted problems immediately. Great communications. What more could you want?

  • Jacquess Verde

    Gepubliceerd op:
    22/04/2020

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Very quick response with the right information.

  • Gregor Ješe

    Gepubliceerd op:
    12/11/2019

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Good communication , fast delivery .

  • Alexandru Busuioc

    Gepubliceerd op:
    04/11/2019

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Goo parts. Good prices

  • mark heesakkers

    Gepubliceerd op:
    04/09/2019

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Super service

  • Adeline Tual

    Gepubliceerd op:
    10/08/2019

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Really helpful, they helped us to change our 2 tyre. What a good job! Thanks a million guys.

  • jem pwl

    Gepubliceerd op:
    23/04/2019

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Excellent customer service and very helpful

  • Luc Fayolle

    Gepubliceerd op:
    08/03/2019

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Perfect. Part delivered in France in very good condition.

  • Andrew Den Bakker

    Gepubliceerd op:
    31/01/2019

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Fast service, accurate description of parts including photo's. Fair pricing.

  • Jan Broersma

    Gepubliceerd op:
    22/01/2019

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Vlotte service, adequate reactie op mijn onderdelenlijn aanvraag. Onderdeel zoals beschreven.

  • Bart Hendriksen

    Gepubliceerd op:
    22/01/2019

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Onderdeel geleverd zoals beloofd, goede hulp bij controle onderdeel, vond verzendkosten wel wat duur.

  • András Farkas

    Gepubliceerd op:
    18/01/2019

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Very quick and good service!

  • arjen heins

    Gepubliceerd op:
    16/01/2019

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Netjes en snel geholpen aan het juiste onderdeel(nummer). Volgende dag het goed werkende onderdeel zorgvuldig verpakt ontvangen. Snelle en deskundige levering dus tegen een redelijke prijs.

  • Johan Dekker

    Gepubliceerd op:
    16/01/2019

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Goede service.

  • Erik R

    Gepubliceerd op:
    09/01/2019

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Snelle levering van een onderdeel voor mijn Volvo in nette staat voor een schappelijke prijs. Zeer tevreden met Autodemontage Rutte!

  • Josip Rudež

    Gepubliceerd op:
    08/01/2019

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Very accurate, reliable, professional and fast service. Unmistakable choice

  • Ronald Overeem

    Gepubliceerd op:
    23/12/2018

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Ik heb bij de firma Rutte een deurrubber besteld voor mijn auto. Supercorrect geholpen, heel plezierig mailverkeer gehad. Je voelt je hier welkom als klant en er wordt heel goed naar je geluisterd en meegedacht. Het onderdeel is na mijn betaling supersnel gedemonteerd en opgestuurd. De volgende dag had ik het al keurig verpakt en bezorgd in huis. Prachtige site ook, waar je de actuele voorraad ziet. Kortom ...... aanrader!

  • Ahmad Hamed

    Gepubliceerd op:
    26/11/2018

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Super,, Bedankt

  • A EL Merrun El Merrun

    Gepubliceerd op:
    09/10/2018

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Vertrouwelijk en snel geleverd top service!!!

  • Linda Nijssen-van Berkel

    Gepubliceerd op:
    19/09/2018

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Goede prijzen, ontzettend snelle reactie, zelfde dag werd het onderdeel nog verzonden. Keurig verpakt en onderdeel is goede staat. Wat wil je nog meer??? Als ik nog eens iets nodig heb gaat dit zeker het eerste bedrijf zijn waar ik kijk!

  • Lenne Ke

    Gepubliceerd op:
    18/09/2018

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Snelle levering,prima communicatie,kan dit bedrijf iedereen aanbevelen.

  • Davy Fogal

    Gepubliceerd op:
    27/08/2018

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Snelle reactie , zéér vriendelijk personeel-uitbater, correcte prijzen, echt een aanrader ! Doe zo verder mensen....

  • Jiri Mulders

    Gepubliceerd op:
    20/08/2018

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Zeer snelle reactie en levering. Onderdeel netjes verpakt en zoals omschreven. Enkel het aflever adres niet juist ingevuld waardoor zelf op moeten halen bij postkantoor. Ondanks dat goede zaak. Kom hier graag nog eens terug indien nodig.

  • Sander Prins

    Gepubliceerd op:
    15/08/2018

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Perfecte service

  • Leo Ariaans

    Gepubliceerd op:
    09/08/2018

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Service is uitmuntend vandaag bestel morgen in huis.

  • Peter Veerman

    Gepubliceerd op:
    19/07/2018

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Goede service en vlotte afhandeling, betrouwbaar, op Rutte kan je rekenen!!

Bekijk onze auto onderdelen voorraad

 
Contactgegevens
 Beoordeling door klanten: 4.8 / 5 - 819 beoordelingen
 © 2021 Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV