Beoordelingen

Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

Totale score:

Aantal beoordeling:

Laatste beoordeling:

   4.8 / 5

216 beoordelingen

12/11/2019

 
  • Gregor Ješe

    Gepubliceerd op:
    12/11/2019

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Good communication , fast delivery .

  • Alexandru Busuioc

    Gepubliceerd op:
    04/11/2019

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Goo parts. Good prices

  • mark heesakkers

    Gepubliceerd op:
    04/09/2019

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Super service

  • Adeline Tual

    Gepubliceerd op:
    10/08/2019

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Really helpful, they helped us to change our 2 tyre. What a good job! Thanks a million guys.

  • jem pwl

    Gepubliceerd op:
    23/04/2019

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Excellent customer service and very helpful

  • Luc Fayolle

    Gepubliceerd op:
    08/03/2019

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Perfect. Part delivered in France in very good condition.

  • Andrew Den Bakker

    Gepubliceerd op:
    31/01/2019

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Fast service, accurate description of parts including photo's. Fair pricing.

  • Jan Broersma

    Gepubliceerd op:
    22/01/2019

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Vlotte service, adequate reactie op mijn onderdelenlijn aanvraag. Onderdeel zoals beschreven.

  • Bart Hendriksen

    Gepubliceerd op:
    22/01/2019

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Onderdeel geleverd zoals beloofd, goede hulp bij controle onderdeel, vond verzendkosten wel wat duur.

  • András Farkas

    Gepubliceerd op:
    18/01/2019

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Very quick and good service!

  • arjen heins

    Gepubliceerd op:
    16/01/2019

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Netjes en snel geholpen aan het juiste onderdeel(nummer). Volgende dag het goed werkende onderdeel zorgvuldig verpakt ontvangen. Snelle en deskundige levering dus tegen een redelijke prijs.

  • Johan Dekker

    Gepubliceerd op:
    16/01/2019

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Goede service.

  • Erik R

    Gepubliceerd op:
    09/01/2019

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Snelle levering van een onderdeel voor mijn Volvo in nette staat voor een schappelijke prijs. Zeer tevreden met Autodemontage Rutte!

  • Josip Rudež

    Gepubliceerd op:
    08/01/2019

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Very accurate, reliable, professional and fast service. Unmistakable choice

  • Ronald Overeem

    Gepubliceerd op:
    23/12/2018

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Ik heb bij de firma Rutte een deurrubber besteld voor mijn auto. Supercorrect geholpen, heel plezierig mailverkeer gehad. Je voelt je hier welkom als klant en er wordt heel goed naar je geluisterd en meegedacht. Het onderdeel is na mijn betaling supersnel gedemonteerd en opgestuurd. De volgende dag had ik het al keurig verpakt en bezorgd in huis. Prachtige site ook, waar je de actuele voorraad ziet. Kortom ...... aanrader!

  • Ahmad Hamed

    Gepubliceerd op:
    26/11/2018

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Super,, Bedankt

  • A EL Merrun El Merrun

    Gepubliceerd op:
    09/10/2018

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Vertrouwelijk en snel geleverd top service!!!

  • Linda Nijssen-van Berkel

    Gepubliceerd op:
    19/09/2018

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Goede prijzen, ontzettend snelle reactie, zelfde dag werd het onderdeel nog verzonden. Keurig verpakt en onderdeel is goede staat. Wat wil je nog meer??? Als ik nog eens iets nodig heb gaat dit zeker het eerste bedrijf zijn waar ik kijk!

  • Lenne Ke

    Gepubliceerd op:
    18/09/2018

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Snelle levering,prima communicatie,kan dit bedrijf iedereen aanbevelen.

  • Davy Fogal

    Gepubliceerd op:
    27/08/2018

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Snelle reactie , zéér vriendelijk personeel-uitbater, correcte prijzen, echt een aanrader ! Doe zo verder mensen....

  • Jiri Mulders

    Gepubliceerd op:
    20/08/2018

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Zeer snelle reactie en levering. Onderdeel netjes verpakt en zoals omschreven. Enkel het aflever adres niet juist ingevuld waardoor zelf op moeten halen bij postkantoor. Ondanks dat goede zaak. Kom hier graag nog eens terug indien nodig.

  • Sander Prins

    Gepubliceerd op:
    15/08/2018

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Perfecte service

  • Leo Ariaans

    Gepubliceerd op:
    09/08/2018

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Service is uitmuntend vandaag bestel morgen in huis.

  • Peter Veerman

    Gepubliceerd op:
    19/07/2018

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Goede service en vlotte afhandeling, betrouwbaar, op Rutte kan je rekenen!!

  • Niels Vening

    Gepubliceerd op:
    18/07/2018

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Ene dag betaald en andere dag geleverd! Goede kwaliteit én service!

  • Tonny Roberts-penders

    Gepubliceerd op:
    14/06/2018

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    goede en snelle afhandeling , binnen een dag mijn bestelling ontvangen .

  • Frank Adriaansen

    Gepubliceerd op:
    13/06/2018

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    goede service, onderdelen snel in huis, toppie.

  • Ries Kuipers

    Gepubliceerd op:
    06/06/2018

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Ik ben op een bijzonder prettige manier behandeld. Correcte afhandeling en....bijzonder snel. Kortom ....ik ben uitermate tevreden over jullie bedrijf!!!

  • Nanda Van Slooten

    Gepubliceerd op:
    06/06/2018

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Supersnelle service.

  • Joey Boeren

    Gepubliceerd op:
    05/06/2018

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    snelle levering

  • Tim Raaijmakers

    Gepubliceerd op:
    04/06/2018

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Super service, duidelijke communicatie optijd geleverd product en uiteraard werkend. Echt aan te raden!

  • Maurice Spijksma

    Gepubliceerd op:
    23/05/2018

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Snelle en goede service. Spullen in goede staat, ik miste bij de carb die ik geleverd kreeg alleen een hoofdsproeier, deze kon ik gelukkig wel overzetten van mijn oude carb.

  • Robbert Hulsteijn

    Gepubliceerd op:
    07/05/2018

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    service top!!!! snel en zeer klantgericht

  • Andre Peters

    Gepubliceerd op:
    30/04/2018

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Netjes geholpen aan de telefoon, precies de goede ruit op voorraad en netjes geleverd tegen een goede prijs!

  • Stephen Woodcock

    Gepubliceerd op:
    26/04/2018

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Fantastic company to deal with. Very fast delivery to Scotland. Headlight was in great condition. Many thanks for all your help.

  • Mim Bekker

    Gepubliceerd op:
    26/04/2018

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Snelle levering. Uitstekende service.

  • Thomas Hummel

    Gepubliceerd op:
    17/04/2018

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Got a part for my Volvo 460, reasonable price and fast delivery

  • Toon Stoop

    Gepubliceerd op:
    17/04/2018

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Heel snel en gemakkelijk aan een ander achterlicht voor mijn "ouwetje" gekomen, was niet meer aan te komen werd bij andere bedrijven gezegd, maar Rutte die had hem wel, dank je wel. Groetjes Anita

  • Erwin Volmer

    Gepubliceerd op:
    06/04/2018

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

  • Henri Versfeld

    Gepubliceerd op:
    06/04/2018

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Prima geholpen met foto's van het betreffende onderdeel, daarna de volgende dag het bestelde item in huis. Aanrader!

  • Micha Spruijtenburg

    Gepubliceerd op:
    28/03/2018

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Netjes geholpen. Snelle levering. Nette spullen. Nette prijs.

  • Fabienne Vermeesch

    Gepubliceerd op:
    24/03/2018

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    bonjour pièce conforme à la photo et à la description monté le 24/03/2018 c'est OK ceci malgré le problème de la langue merci PY Vermeesch

  • Hendrik Folens

    Gepubliceerd op:
    21/03/2018

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    aangename correcte firma die tevens voor een snelle afhandeling zorgt

  • Jeroen Boen

    Gepubliceerd op:
    14/03/2018

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Autodemontage M.J. Rutte, erg aangenaam bedrijf om mee samen te werken. Ze luisteren naar je specifieke wensen ook al heb je een auto die niet zo actueel meer is zoals mijn Renault Laguna 1. Ben erg blij dat ik op jullie kon rekenen! Groeten Jeroen

  • A Google User

    Gepubliceerd op:
    12/03/2018

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    After service is poor, sent 2 emails for information no reply.

  • Odiasempa Katawere

    Gepubliceerd op:
    12/03/2018

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    After service is poor, sent 2 emails for information no reply.

  • Willem Vleeshouwers

    Gepubliceerd op:
    05/03/2018

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Onderdeel besteld en keurig geleverd.

  • Frank Tomassen

    Gepubliceerd op:
    28/02/2018

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    snelle reactie via de site onderdelenlijn punt nl, snelle levering en netjes verpakt!

  • Harrie Snuiverink

    Gepubliceerd op:
    27/02/2018

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

  • Marchel Zuidhof

    Gepubliceerd op:
    24/02/2018

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    SNELLE SERVICE EN LEVERING TOP

 
Heeft u vragen? Neem contact met ons op.  Aanvraag formulier   

Bekijk onze auto onderdelen voorraad

 
Contactgegevens
 © 2019 Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV
 Beoordeling door klanten: 4.8 / 5 - 216 beoordelingen