Beoordelingen

Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

Totale score:

Aantal beoordeling:

Laatste beoordeling:

   4.8 / 5

211 beoordelingen

08/03/2019

 
  • Luc Fayolle

    Gepubliceerd op:
    08/03/2019

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Perfect. Part delivered in France in very good condition.

  • Andrew Den Bakker

    Gepubliceerd op:
    31/01/2019

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Fast service, accurate description of parts including photo's. Fair pricing.

  • Jan Broersma

    Gepubliceerd op:
    22/01/2019

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Vlotte service, adequate reactie op mijn onderdelenlijn aanvraag. Onderdeel zoals beschreven.

  • Bart Hendriksen

    Gepubliceerd op:
    22/01/2019

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Onderdeel geleverd zoals beloofd, goede hulp bij controle onderdeel, vond verzendkosten wel wat duur.

  • András Farkas

    Gepubliceerd op:
    18/01/2019

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Very quick and good service!

  • arjen heins

    Gepubliceerd op:
    16/01/2019

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Netjes en snel geholpen aan het juiste onderdeel(nummer). Volgende dag het goed werkende onderdeel zorgvuldig verpakt ontvangen. Snelle en deskundige levering dus tegen een redelijke prijs.

  • Johan Dekker

    Gepubliceerd op:
    16/01/2019

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Goede service.

  • Erik R

    Gepubliceerd op:
    09/01/2019

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Snelle levering van een onderdeel voor mijn Volvo in nette staat voor een schappelijke prijs. Zeer tevreden met Autodemontage Rutte!

  • Josip Rudež

    Gepubliceerd op:
    08/01/2019

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Very accurate, reliable, professional and fast service. Unmistakable choice

  • Ronald Overeem

    Gepubliceerd op:
    23/12/2018

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Ik heb bij de firma Rutte een deurrubber besteld voor mijn auto. Supercorrect geholpen, heel plezierig mailverkeer gehad. Je voelt je hier welkom als klant en er wordt heel goed naar je geluisterd en meegedacht. Het onderdeel is na mijn betaling supersnel gedemonteerd en opgestuurd. De volgende dag had ik het al keurig verpakt en bezorgd in huis. Prachtige site ook, waar je de actuele voorraad ziet. Kortom ...... aanrader!

  • Ahmad Hamed

    Gepubliceerd op:
    26/11/2018

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Super,, Bedankt

  • A EL Merrun El Merrun

    Gepubliceerd op:
    09/10/2018

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Vertrouwelijk en snel geleverd top service!!!

  • Linda Nijssen-van Berkel

    Gepubliceerd op:
    19/09/2018

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Goede prijzen, ontzettend snelle reactie, zelfde dag werd het onderdeel nog verzonden. Keurig verpakt en onderdeel is goede staat. Wat wil je nog meer??? Als ik nog eens iets nodig heb gaat dit zeker het eerste bedrijf zijn waar ik kijk!

  • Lenne Ke

    Gepubliceerd op:
    18/09/2018

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Snelle levering,prima communicatie,kan dit bedrijf iedereen aanbevelen.

  • Davy Fogal

    Gepubliceerd op:
    27/08/2018

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Snelle reactie , zéér vriendelijk personeel-uitbater, correcte prijzen, echt een aanrader ! Doe zo verder mensen....

  • Jiri Mulders

    Gepubliceerd op:
    20/08/2018

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Zeer snelle reactie en levering. Onderdeel netjes verpakt en zoals omschreven. Enkel het aflever adres niet juist ingevuld waardoor zelf op moeten halen bij postkantoor. Ondanks dat goede zaak. Kom hier graag nog eens terug indien nodig.

  • Sander Prins

    Gepubliceerd op:
    15/08/2018

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Perfecte service

  • Leo Ariaans

    Gepubliceerd op:
    09/08/2018

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Service is uitmuntend vandaag bestel morgen in huis.

  • Peter Veerman

    Gepubliceerd op:
    19/07/2018

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Goede service en vlotte afhandeling, betrouwbaar, op Rutte kan je rekenen!!

  • Niels Vening

    Gepubliceerd op:
    18/07/2018

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Ene dag betaald en andere dag geleverd! Goede kwaliteit én service!

  • Tonny Roberts-penders

    Gepubliceerd op:
    14/06/2018

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    goede en snelle afhandeling , binnen een dag mijn bestelling ontvangen .

  • Frank Adriaansen

    Gepubliceerd op:
    13/06/2018

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    goede service, onderdelen snel in huis, toppie.

  • Ries Kuipers

    Gepubliceerd op:
    06/06/2018

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Ik ben op een bijzonder prettige manier behandeld. Correcte afhandeling en....bijzonder snel. Kortom ....ik ben uitermate tevreden over jullie bedrijf!!!

  • Nanda Van Slooten

    Gepubliceerd op:
    06/06/2018

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Supersnelle service.

  • Joey Boeren

    Gepubliceerd op:
    05/06/2018

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    snelle levering

  • Tim Raaijmakers

    Gepubliceerd op:
    04/06/2018

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Super service, duidelijke communicatie optijd geleverd product en uiteraard werkend. Echt aan te raden!

  • Maurice Spijksma

    Gepubliceerd op:
    23/05/2018

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Snelle en goede service. Spullen in goede staat, ik miste bij de carb die ik geleverd kreeg alleen een hoofdsproeier, deze kon ik gelukkig wel overzetten van mijn oude carb.

  • Robbert Hulsteijn

    Gepubliceerd op:
    07/05/2018

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    service top!!!! snel en zeer klantgericht

  • Andre Peters

    Gepubliceerd op:
    30/04/2018

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Netjes geholpen aan de telefoon, precies de goede ruit op voorraad en netjes geleverd tegen een goede prijs!

  • Stephen Woodcock

    Gepubliceerd op:
    26/04/2018

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Fantastic company to deal with. Very fast delivery to Scotland. Headlight was in great condition. Many thanks for all your help.

  • Mim Bekker

    Gepubliceerd op:
    26/04/2018

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Snelle levering. Uitstekende service.

  • Thomas Hummel

    Gepubliceerd op:
    17/04/2018

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Got a part for my Volvo 460, reasonable price and fast delivery

  • Toon Stoop

    Gepubliceerd op:
    17/04/2018

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Heel snel en gemakkelijk aan een ander achterlicht voor mijn "ouwetje" gekomen, was niet meer aan te komen werd bij andere bedrijven gezegd, maar Rutte die had hem wel, dank je wel. Groetjes Anita

  • Erwin Volmer

    Gepubliceerd op:
    06/04/2018

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

  • Henri Versfeld

    Gepubliceerd op:
    06/04/2018

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Prima geholpen met foto's van het betreffende onderdeel, daarna de volgende dag het bestelde item in huis. Aanrader!

  • Micha Spruijtenburg

    Gepubliceerd op:
    28/03/2018

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Netjes geholpen. Snelle levering. Nette spullen. Nette prijs.

  • Fabienne Vermeesch

    Gepubliceerd op:
    24/03/2018

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    bonjour pièce conforme à la photo et à la description monté le 24/03/2018 c'est OK ceci malgré le problème de la langue merci PY Vermeesch

  • Hendrik Folens

    Gepubliceerd op:
    21/03/2018

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    aangename correcte firma die tevens voor een snelle afhandeling zorgt

  • Jeroen Boen

    Gepubliceerd op:
    14/03/2018

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Autodemontage M.J. Rutte, erg aangenaam bedrijf om mee samen te werken. Ze luisteren naar je specifieke wensen ook al heb je een auto die niet zo actueel meer is zoals mijn Renault Laguna 1. Ben erg blij dat ik op jullie kon rekenen! Groeten Jeroen

  • A Google User

    Gepubliceerd op:
    12/03/2018

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    After service is poor, sent 2 emails for information no reply.

  • Odiasempa Katawere

    Gepubliceerd op:
    12/03/2018

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    After service is poor, sent 2 emails for information no reply.

  • Willem Vleeshouwers

    Gepubliceerd op:
    05/03/2018

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Onderdeel besteld en keurig geleverd.

  • Frank Tomassen

    Gepubliceerd op:
    28/02/2018

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    snelle reactie via de site onderdelenlijn punt nl, snelle levering en netjes verpakt!

  • Harrie Snuiverink

    Gepubliceerd op:
    27/02/2018

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

  • Marchel Zuidhof

    Gepubliceerd op:
    24/02/2018

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    SNELLE SERVICE EN LEVERING TOP

  • Hendrie Blomsma

    Gepubliceerd op:
    17/02/2018

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

  • Hennie Van't Kruis

    Gepubliceerd op:
    06/02/2018

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

  • Alex Pointl

    Gepubliceerd op:
    22/01/2018

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Zeer goede service, snelle reactie en actie, zeer snelle levering en zeer goed verpakt. Top bedrijf!

  • Wendy Van den Ende

    Gepubliceerd op:
    19/01/2018

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Goed geholpen aan de telefoon en uitstekende service om de stukken op te sturen. Zeker een aanrader!

  • Jonny Michiels

    Gepubliceerd op:
    17/01/2018

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

  • Pierre D.

    Gepubliceerd op:
    15/01/2018

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Wij zijn uiterst tevreden over Rutte, in Finland gevestigd vroegen we een ventilator voor een oude Renault, deze bleek niet goed te werken eenmaal...

  • Rob Hendrikse

    Gepubliceerd op:
    11/01/2018

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Snelle service en alles in goede orde ontvangen. Miste alleen een bon bij de levering ivm garantie ;-)

  • Daniëlle Vergoossen

    Gepubliceerd op:
    05/01/2018

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Supersnelle service.

  • Dirk Van de Kerkhof

    Gepubliceerd op:
    28/12/2017

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    De bestelde spullen passen prima, en zijn in zeer goede staat. zeer tevreden !

  • Tomasz Karpinski

    Gepubliceerd op:
    13/12/2017

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Top serwice, very good comunication, fast delivery. I spent just a few minutes for order and make payment for parts.

  • Mathijs van Swam

    Gepubliceerd op:
    09/12/2017

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    enkele dagen geleden een mistlamp voor een Mazda besteld, en de volgende dag keurig verpakt in huis! bij andere leveranciers kreeg ik een paar keer een verkeerd model mistlamp (pre-facelift) maar bij autodemontagebedrijf Rutte was het de juiste lamp!

  • Vallerey Landkroon

    Gepubliceerd op:
    08/12/2017

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

  • Heidy Elisa Lucas

    Gepubliceerd op:
    28/11/2017

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Super bedrijf snel en heel klantvriendelijk

  • Ilhami Yanmaz

    Gepubliceerd op:
    20/11/2017

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Erg handig, snel en prima prijs/kwaliteit. Aanrader!

  • Anita Sijben

    Gepubliceerd op:
    25/10/2017

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    hallo , serienummer en modelnummer doorgegeven , snelle levering, daags erna al op de post Juiste materiaal gekregen, goed verpakt en juiste informatie topbedrijf.

  • Johan van Aken

    Gepubliceerd op:
    25/10/2017

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Op vrijdag 20 okt. via internet een bestelling gedaan. Na mail wisseling het onderdeel goed verzorgt op dinsdag 24 okt. in huis. Klasse service.

  • Sigmaro Girigori

    Gepubliceerd op:
    12/10/2017

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Fantastische mensen ��

  • Steef Bianca Odekerken Coenjaerts

    Gepubliceerd op:
    09/10/2017

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    goede service en afhandeling. dik tevreden dus

  • Piet Engelen

    Gepubliceerd op:
    26/09/2017

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Je krijgt kwaliteit voor je geld snelle service en levering

  • Livia Z.

    Gepubliceerd op:
    22/09/2017

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Qick perfect friendly and professional tire service.. as well very safe secondhand shoes for my auto mobile. Thank you very much.

  • Dani Mosheuvel

    Gepubliceerd op:
    17/09/2017

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Dik tevreden, de auto was overleden dus online een afspraak gemaakt. Volgende werkdag werd ik gebeld ter bevestiging. Auto is keurig op de afgesproken dag opgehaald nette prijs ontvangen en de vrijwaring uiteraard.

  • Yvonne Bergner

    Gepubliceerd op:
    16/09/2017

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

  • Edwin van Wel

    Gepubliceerd op:
    16/09/2017

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

  • Harry Bomgaars

    Gepubliceerd op:
    16/09/2017

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Hoi allemaal goed geregeld. Snelle service. Vriendelijk personeel. Aanrader. Toppertje! !!😂😂

  • Jan de Keijzer

    Gepubliceerd op:
    13/09/2017

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    goed bedrijf was op zoek naar een portierslot na overleg de goede opgestuurd voor mij is dit een top bedrijf en dat voor die prijs

  • Patrick Lichtenberg

    Gepubliceerd op:
    11/09/2017

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Top geholpen snelle levering. Ga vaker hier bestellen als ik onderdelen nodig ben

  • George Heeres

    Gepubliceerd op:
    11/09/2017

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Professioneel, met een extra track&trace!

  • Erik Trapman

    Gepubliceerd op:
    10/09/2017

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    super netjes en snel geholpen!

  • Henk R.

    Gepubliceerd op:
    10/09/2017

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Hoi met Henk uit Oldenzaal ik heel goed geholpen met een vraag over een onderdelen en het was zo opgeloste prima zal de volgen keer weer doen ook was de...

  • Coen G.

    Gepubliceerd op:
    07/09/2017

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Ik zocht een Carminat Navigatie module via de onderdelenlijn en kreeg diverse aanbiedingen. Na contact met diverse aanbieders gekozen voor de fa Rutte. Zij...

  • Jer L.

    Gepubliceerd op:
    30/08/2017

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Great, the best ! Betrouwbaar, zeer goede en vlotte service. Vakbekwaamheid, sterk in hun online communicatie ! Dankzij jullie is het technisch mankement...

  • Rienk-w Kuipers

    Gepubliceerd op:
    24/08/2017

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

  • Marcel Van Elburg

    Gepubliceerd op:
    18/08/2017

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Auto op laten halen , duidelijke afspraken snel geholpen en vriendelijke mensen. Top.

  • Paul ten Cate

    Gepubliceerd op:
    18/08/2017

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Prima service, met dank!

  • Sander de Jong

    Gepubliceerd op:
    08/08/2017

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Goed geholpen, snelle service. Verzendkosten alleen aan de prijzige kant. Maar goed ik kon er niet voor heen en weer rijden.

  • Koen Ligtenberg

    Gepubliceerd op:
    08/08/2017

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

  • Gera van Bree-Lammers

    Gepubliceerd op:
    08/08/2017

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Radio voor renault clio. Zaterdag besteld dinsdag geleverd. Snelle en keurige afwikkeling.

  • Dżo Ana

    Gepubliceerd op:
    07/08/2017

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

  • Eric Clavie

    Gepubliceerd op:
    07/08/2017

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Goed geholpen aan de telefoon, vriendelijk en efficiënt. Vervolgens zoals afgesproken levering ontvangen en onderdeel (een buitenspiegel die ik nergens anders leek te vinden)was precies zoals eerder was omschreven. Kortom: zeer tevreden.

  • John de Bree

    Gepubliceerd op:
    03/08/2017

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Slot nodig voor de auto, binnen 1 dag had ik het thuis.

  • Robin En Annelies Karten

    Gepubliceerd op:
    24/07/2017

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    goed en snel geholpen

  • Peter Visbach

    Gepubliceerd op:
    23/07/2017

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Zeer snelle en correcte service. Goed prijs en onderdelen netjes ingepakt en geleverd. Ik bestel binnenkort weer andere onderdelen voor mijn auto.

  • Bennie van den Heuvel

    Gepubliceerd op:
    17/07/2017

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Alles top geregeld via mail tot bezorgen 👍

  • Jolanda Nijs

    Gepubliceerd op:
    03/07/2017

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Goede, vlotte communicatie en snelle afhandeling voor een zeer redelijke prijs! :)

  • Tony Japuncic

    Gepubliceerd op:
    20/06/2017

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

  • Bennie van der Kolk

    Gepubliceerd op:
    10/06/2017

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    uitstekende service komen afspraken goed na top

  • Vasilache Marius

    Gepubliceerd op:
    07/06/2017

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

  • Johan Manders

    Gepubliceerd op:
    03/06/2017

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

  • Ace Antones

    Gepubliceerd op:
    29/05/2017

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Binnen 24 uur mijn kachel bedieningspaneel vervangen door een wel werkend exemplaar. Goed bezig heren (m/v)!!!!

  • Dan Messens

    Gepubliceerd op:
    17/05/2017

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Perfect werkend 2de hands onderdeel voor een fractie van de nieuwprijs. Geleverd op een zaterdag ochtend dan zij de goede service van PostNL.

  • laszlo roda

    Gepubliceerd op:
    16/05/2017

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Fast reply, good service, fast delivery

  • Hubert Sadowski

    Gepubliceerd op:
    16/05/2017

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

  • Glenn Van IJzendoorn

    Gepubliceerd op:
    12/05/2017

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Via onderdelenlijn contact opgenomen en suoer snel antwoord gekregen met een onderdeel dat aansluit op mijn wens. Snel antwoord gegeven en het onderdeel besteld. Binnen een dag geleverd en nu op de auto monteren! Hartelijk dank!

  • Paul Honda

    Gepubliceerd op:
    07/04/2017

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

  • Arco Akkermans

    Gepubliceerd op:
    06/04/2017

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Onderdeel buiten de garantie, maar toch goed meegedacht over een oplossing. Top geregeld! Dank namens Auto Kar Steenbergen.

  • Petra Kessen

    Gepubliceerd op:
    24/03/2017

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

  • Wim Roskam

    Gepubliceerd op:
    08/03/2017

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    onderdelen in perfecte staat aangekomen , voor mij voortaan eerst mj rutte

  • John Elsinga

    Gepubliceerd op:
    04/03/2017

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Geen lange wachttijden, goede service,hulp, en adviezen, alle modellen mooi op merk bij elkaar, en alles voor een redelijke prijs.

  • MaxSarita Bulkos-Alvarez

    Gepubliceerd op:
    01/03/2017

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Sérieux et rapide rien à dire.

  • MacSarita Bêta-Alpha

    Gepubliceerd op:
    01/03/2017

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Sérieux et rapide rien à dire.

  • Toine van Wissing

    Gepubliceerd op:
    28/02/2017

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

  • Leon van den Berg

    Gepubliceerd op:
    09/02/2017

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Snelle en correcte afhandeling. Producten zijn zoals omschreven.

  • Robert Leenhouts

    Gepubliceerd op:
    02/02/2017

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Correct, duidelijk en redelijke prijs.

  • Frank Schut

    Gepubliceerd op:
    23/01/2017

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Via onderdelenlijn. nl een onderdeel besteld voor m'n auto. na prijsopvraag ontving ik binnen een paar minuten al antwoord. Na betaling kreeg ik direct een mailtje met alle nodige gegevens van het te versturen pakketje en binnen 2 dagen had ik het onderdeel al in huis. wat een top service! Mocht ik ooit nog iets nodig hebben voor m'n auto dan zal ik zeker bij dit bedrijf weer gaan zoeken

  • Joško Profa Landeka

    Gepubliceerd op:
    20/01/2017

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

  • Jack Berting

    Gepubliceerd op:
    13/01/2017

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

  • Jetske Wuite

    Gepubliceerd op:
    11/01/2017

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    snelle levering alles goed geregeld

  • Patries Wientjes

    Gepubliceerd op:
    09/01/2017

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Snel geregeld, snel geleverd en goed product.

  • Eline Geerlings

    Gepubliceerd op:
    16/12/2016

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Super vriendelijk en een snelle Levering! Superrrrr!

  • Bram Brands

    Gepubliceerd op:
    15/12/2016

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Ik had schade aan mijn auto en een belangrijk onderdeel moest vervangen worden en kon het nergens vinden. Ik had me rot gezocht tot ik dit bedrijf vond, ze hadden het, het was voor een heel mooi prijsje en dat het bedrijf in Noord-Holland is gevestigd en ik helemaal in Zuid-Limburg woon was het er al binnen een paar dagen! Ik vind het echt geweldig afgehandeld, snel en heel netjes gedaan

  • Marcel Everts

    Gepubliceerd op:
    10/12/2016

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Supersnelle service, Ze denken met je mee waardoor je 100% het juiste artikel ontvangt! THANKS! :)

  • Simon Leistra

    Gepubliceerd op:
    07/12/2016

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    het onderdeel wat ik moest hebben was voorradig en is naar tevredenheid snel geleverd en de prijs was ook OKE

  • Marty Goorts

    Gepubliceerd op:
    29/11/2016

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Uitstekend bedrijf waar ik en het garagebedrijf waar ik mijn auto altijd bij in onderhoud heb Autohavenstraat te Hoofddorp. De beste reserve onderdelen vandaan halen !!!

  • Andre Kaptein

    Gepubliceerd op:
    24/11/2016

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Vlot via een linkje in de mail geholpen, omdat ik zelf geen autokenner ben voor de zekerheid en foto genomen van het onderdeel, dat kon ik ook simpel uploaden. Daarna een foto retour gekregen van het onderdeel dat ze zouden gaan versturen. hartstikke handig! Als het nodig is, doen we het weer zo!

  • Andy Warringa

    Gepubliceerd op:
    21/11/2016

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Laatst een onderdeeltje besteld al met al een redelijke prijs ,er werd onmiddellijk een foto van het onderdeel opgestuurd per E-mail en de verzending vond dezelfde dag nog plaats. Alleen maar lof over zoveel klantvriendelijkheid Prima!!

  • Henk Braaksma

    Gepubliceerd op:
    20/11/2016

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Altijd fijne service. Ging al met mijn vader, en of moeder, mee vroeger, dus ik er nu een jaartje of veertig.

  • Timo Hagedoorn

    Gepubliceerd op:
    15/11/2016

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Contactslot schakelaar besteld, ging volgens de mail met de eerst volgende mogelijkheid met de post mee. Dat Is allemaal gelukt, contact verliep ook goed. Dat de schakelaar in 1 dag 5 euro goedkoper geworden was nog beter. Enigste aandacht puntje, zou een track en trace krijgen volgens mail nooit gehad.�

  • Reint Velthuis

    Gepubliceerd op:
    03/11/2016

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    gisteren mijn onderdeel besteld en vandaag thuis met de post,super geregeld en supersnel

  • Karin Breunesse

    Gepubliceerd op:
    30/10/2016

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    via website kaartlezer besteld volgende dag in huis maar bleek niet te doen en omgeruild voor een andere die was wel goed vriendelijke mensen snelle service duidelijke foto's

  • Arjan Wilbie

    Gepubliceerd op:
    28/10/2016

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Ik kwam al bij Rutte voordat de milieu vloer er lag. Als kleine jongen met pappa mee voor onderdelen voor onze eigen auto en soms onderdelen voor de auto van vrienden. Het was niet meer dan normaal dat ik als volwassene onderdelen haal voor mijn auto's. Altijd perfecte service en een mooi prijsje te maken bij grote aankopen. Als oude land rovers, Daf ya 126 of oude stads bussen binnen komen dan hoor ik het graag.

  • Corina Korhorn

    Gepubliceerd op:
    25/10/2016

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Na telefonisch contact netjes verder geholpen. Nu wachten op het onderdeel

  • Francesco V. Cavallaro

    Gepubliceerd op:
    17/10/2016

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Ho acquistato un pezzo usato per la mia Suzuki che non riuscivo a trovare in tutta Italia risparmiando oltre 300 euro. Spedizione rapida e prezzi contenuti. Consigliatissimo A+++

  • Bas Onrust

    Gepubliceerd op:
    27/09/2016

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Zoek je een betaalbare autosloperij en zoek je er een die kwaliteit en garantie levert ( zoek niet verder en ga hierheen )

  • L'Olivo Tilburg

    Gepubliceerd op:
    13/09/2016

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Zeer tevreden door de correcte en snelle afhandeling

  • Henk Leegwater

    Gepubliceerd op:
    06/09/2016

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Laatst een gasklephuis besteld, aangezien er van onze kant wat tijdnood was toch maar even gebeld om te vragen of de bestelling al verwerkt was. Ondanks de drukte werd er direct naar gekeken en het onderdeel was de volgende ochtend al bij ons binnen. Na montage liep de motor weer als een zonnetje. Vriendelijk, snel en gewoon goed.

  • Pawel Owiesek

    Gepubliceerd op:
    29/08/2016

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Very good and fast service. I got my package in perfect condition and on time. It's going to be my favorite parts shop.:-)

  • Paul` V.

    Gepubliceerd op:
    26/08/2016

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Vriendelijk en zeer behulpzaam contact via telefoon, billijke prijsstelling en snelle levering in degelijke verpakking : top !

  • Ruud Ratajczak

    Gepubliceerd op:
    22/08/2016

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Ikzelf vind de service uitstekend! Je wordt snel geholpen en je krijgt garantie op de spullen vind ik heel belangrijk.En aan de telefoon zijn ze geduldig en vriendelijk! Ze zijn helemaal niet duur maar je krijg wel goede spullen! Dus zéker een aanrader! In de toekomst zal ik zéker terug beroep doen op hun uitstekende bedrijf waar je álles kunt vinden. Groeten van Ruud

  • Ruud Vos

    Gepubliceerd op:
    22/08/2016

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Ikzelf vind de service uitstekend! Je wordt snel geholpen en je krijgt garantie op de spullen vind ik heel belangrijk.En aan de telefoon zijn ze geduldig en vriendelijk! Ze zijn helemaal niet duur maar je krijg wel goede spullen! Dus zéker een aanrader! In de toekomst zal ik zéker terug beroep doen op hun uitstekende bedrijf waar je álles kunt vinden. Groeten van Ruud

  • Anthony Zuijdervliet

    Gepubliceerd op:
    19/08/2016

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Achterlichtunit voor onze Daihatsu Gran Move besteld (om 16.50) en de volgende dag was het onderdeel voor de middag al binnen. Perfecte en ook zeer snelle service. Keurig stevig verpakt en dat alles voor een zeer nette prijs!! Heel erg bedankt mensen van Autodemontagebedrijf M.J. Rutte!!!

  • Arnold Koops

    Gepubliceerd op:
    17/08/2016

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Zeer vriendelijk personeel, goede service, onderdeel snel en goed geleverd. Perfect

  • Ton van der Sluijs

    Gepubliceerd op:
    30/07/2016

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Ik kom hier van kind af aan... en ik blijf komen.

  • Jorrit Zeldenrust

    Gepubliceerd op:
    29/07/2016

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Prima prijs voor een prima product, snelee verzending

  • Steven Steven

    Gepubliceerd op:
    19/07/2016

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Tot nu toe (meer dan 5 keer langs geweest) altijd vriendelijk geholpen. Schijnbaar is niets te veel. Zelf sleutelen! Groot aanbod. Een product dat ik had afgenomen (80 euro) zonder moeite weer teruggenomen. Soms moet je een beetje onderhandelen over de prijs ;) kortom, eerlijk bedrijf en heerlijk om daar als klant te komen!

  • Marnix Verbrugge

    Gepubliceerd op:
    09/07/2016

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

  • Sebastian W

    Gepubliceerd op:
    21/04/2016

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    professional service, fast shipping

  • Michelle Gilana Christina

    Gepubliceerd op:
    15/04/2016

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Vandaag mijn auto op laten halen en echt super geholpen.

  • Erik Bouten

    Gepubliceerd op:
    27/03/2016

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Waar je ook voor komt, ze hebben veel, altijd vriendelijk personeel en goede prijzen

  • Patrick Patricia Danique de Vries

    Gepubliceerd op:
    14/03/2016

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Onderdeeltje van centrale deurvergrendeling besteld,stond netjes op de site en ook extra aangegeven of ik wel het juiste onderdeelnummer had uitgezocht om misverstanden te voorkomen en alles is goed verlopen,niks mis mee (y)

  • Patrick Patricia de Vries

    Gepubliceerd op:
    14/03/2016

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Onderdeeltje van centrale deurvergrendeling besteld,stond netjes op de site en ook extra aangegeven of ik wel het juiste onderdeelnummer had uitgezocht om misverstanden te voorkomen en alles is goed verlopen,niks mis mee (y)

  • Patrick Patricia Danique Priscilla de Vries

    Gepubliceerd op:
    14/03/2016

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Onderdeeltje van centrale deurvergrendeling besteld,stond netjes op de site en ook extra aangegeven of ik wel het juiste onderdeelnummer had uitgezocht om misverstanden te voorkomen en alles is goed verlopen,niks mis mee (y)

  • Jan Hamers

    Gepubliceerd op:
    06/03/2016

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Snelle levering binnen 2 dagen van een V40 lichtschakelaar. Ingebouwd en werkt nog perfect (na 15 jaar!) Goede aflever service, betrouwbaar 2de hands produkt

  • Roy Hekkers

    Gepubliceerd op:
    12/02/2016

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Goede en snelle service!

  • Yves Van Rompaey

    Gepubliceerd op:
    03/02/2016

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    de koplamp die besteld had,voldeed volkomen aan mijn verwachtingen,het is of was ten slotte geen nieuwe maar een gebruikte,over de service kan ik maar alleen positief zijn,alles was prima verpakt en op één dag na verzending al thuis geleverd,kortom heel goede sevice,als ik in de toekomst eventueel nog onderdelen nodig zou hebben ,weet ik maar 1 adres!!!!!

  • Mike Van Der Linden

    Gepubliceerd op:
    21/01/2016

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    aller eerst, het onderdeel werkt dus dat is al 5 sterren waard :) heb een raamschakelaar besteld voor een peugeot 307 . Levering binnen een dag en prima verpakt. contact was zeer goed te noemen, sturen niet zomaar iets op zonder eerst zeker te weten dat het onderdeel wat je aanvraagt ook echt voor jouw auto bedoeld is. prima behandeld :) en bedankt!!!

  • Jos van den Dries

    Gepubliceerd op:
    24/12/2015

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Via site een koplamp gezocht, gevonden en bekeken. Vervolgens besteld en is keurig volgens afspraak geleverd. Prima!!

  • Lucien Werbata

    Gepubliceerd op:
    09/12/2015

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Service

  • Shifaed Kadirbaks

    Gepubliceerd op:
    03/12/2015

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Een koplamp voor mijn Hyundai besteld, goed verpakt, prijs was dik in orde, alleen jammer dat er iets mis was gelopen met de track&trace die ik zou ontvangen, maar is sowieso geen minpunt !! Bedankt !!!

  • Aki Spadaro

    Gepubliceerd op:
    22/10/2015

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Fast, efficient and kind people. All you need from a car scrap company!

  • Richard Hendrix

    Gepubliceerd op:
    02/07/2015

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Achterlicht Nissan Primera nodig, gevonden,s'middags gebeld,volgende dag al in huis. Over goede service gesproken. Toppie

  • Errol Iubbers

    Gepubliceerd op:
    30/06/2015

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Top bedrijf, snelle service, goede prijs, en goede communicatie. Jullie staan vanaf nu zeker op mijn favorieten lijst! (Y)

  • Sabrina Seidel

    Gepubliceerd op:
    10/06/2015

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Super snelle en erg vriendelijke afhandeling van mij aanvraag. Binnen no-time had ik antwoord en vlak daarna alles in huis. Erg tevreden over het stukje service mbt uitleg over de onderdelen, wat ik als niet-kennisdeskundige erg kon waarderen. Top!

  • Robert ten Kate

    Gepubliceerd op:
    27/05/2015

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Goede service en snelle levering

  • Kenny Nadine van Dansik

    Gepubliceerd op:
    06/05/2015

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

  • Kenny van Dansik

    Gepubliceerd op:
    06/05/2015

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

  • Kenny Opel van Dansik

    Gepubliceerd op:
    06/05/2015

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

  • Jelke Punter

    Gepubliceerd op:
    04/03/2015

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Zeer snelle afhandeling. Goede comminucatie, wordt nog gecheckt of het hetgoede onderdeel is. Echt een aanrader!!!

  • Carlos Rulloda

    Gepubliceerd op:
    27/11/2014

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

  • Carlitoo Carlitoo

    Gepubliceerd op:
    27/11/2014

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

  • Willem de Koning

    Gepubliceerd op:
    15/08/2014

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Ontzettend bedankt voor de onderdelen voor m`n auto een Daewoo matiz uit `t jaar 2000 ik heb de afgelopen dagen c.q. weken alles ervoor kunnen kopen c.q. kunnen vinden daarom ben ik zeer tevreden fyn weekend Willem de Koning uit Amstelveen

  • Pauline Trecourt

    Gepubliceerd op:
    24/07/2014

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Very good service, and honest people. I strongly recommand it and will go back there again if i need to ! Pauline

  • Kayleigh SD Sjoerds

    Gepubliceerd op:
    27/06/2014

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

  • Mark Roosloot

    Gepubliceerd op:
    24/06/2014

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

  • Francisco Melendez

    Gepubliceerd op:
    03/06/2014

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

  • Danielle van Veen-Driehuis

    Gepubliceerd op:
    01/05/2014

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

  • Thea Edam

    Gepubliceerd op:
    25/04/2014

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

    Ontzettend bedankt Rutte voor de hulp/aanwijzing bij het aan brengen van mijn rechter zijspiegel! zeer goede service hoor!

  • Jessye V Woon

    Gepubliceerd op:
    24/02/2014

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

  • Donny Keijzer

    Gepubliceerd op:
    08/02/2014

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

  • Mildred van Zijtveld-Busé

    Gepubliceerd op:
    06/01/2014

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

  • Thomas Jasper

    Gepubliceerd op:
    03/01/2014

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

  • Ruud Koppe

    Gepubliceerd op:
    22/12/2013

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

  • Bruno Schilp

    Gepubliceerd op:
    15/12/2013

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

  • Joost van Loon

    Gepubliceerd op:
    13/12/2013

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

  • Alain Groen

    Gepubliceerd op:
    13/12/2013

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

  • Rob Reker

    Gepubliceerd op:
    10/12/2013

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

  • Kimmy Jane Bosschart

    Gepubliceerd op:
    26/11/2013

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

  • Pascal Brink

    Gepubliceerd op:
    25/11/2013

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

  • Nico Vooges JR

    Gepubliceerd op:
    23/11/2013

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

  • Daniël Brusse

    Gepubliceerd op:
    20/11/2013

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

  • Henk Schadé

    Gepubliceerd op:
    16/11/2013

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

  • Nick Jansen

    Gepubliceerd op:
    01/11/2013

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

  • Mikel Pennings

    Gepubliceerd op:
    31/10/2013

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

  • Marcel Duin

    Gepubliceerd op:
    27/10/2013

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

  • Simon Houwertjes

    Gepubliceerd op:
    20/10/2013

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

  • 'jeremy Cejas

    Gepubliceerd op:
    13/10/2013

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

  • Arno Bontenbal

    Gepubliceerd op:
    05/10/2013

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

  • Firma Rutte

    Gepubliceerd op:
    02/10/2013

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

  • Rene Van Wijnbergen

    Gepubliceerd op:
    28/09/2013

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

  • Simone Tessensohn

    Gepubliceerd op:
    19/09/2013

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

  • Peter Spelletjes

    Gepubliceerd op:
    25/08/2013

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

  • Ruud Plooijer

    Gepubliceerd op:
    17/08/2013

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

  • Gerritklaas van Dompselaar

    Gepubliceerd op:
    15/08/2013

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

  • Gkvd Van Dompselaar

    Gepubliceerd op:
    15/08/2013

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

  • Mike Oene

    Gepubliceerd op:
    14/08/2013

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

  • DonLeo Mol

    Gepubliceerd op:
    14/08/2013

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

  • Nico Dijkstra

    Gepubliceerd op:
    13/08/2013

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

  • Raymondo Joosten

    Gepubliceerd op:
    10/08/2013

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

  • Danny Broodbakker

    Gepubliceerd op:
    25/07/2013

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

  • Remco Visbeen

    Gepubliceerd op:
    22/07/2013

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

  • Johnny Valk

    Gepubliceerd op:
    13/07/2013

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

  • Ruud Kooring

    Gepubliceerd op:
    13/07/2013

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

  • Casper Bergmann

    Gepubliceerd op:
    12/07/2013

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

  • Alex Gros

    Gepubliceerd op:
    12/07/2013

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

  • Fred Bergkamp

    Gepubliceerd op:
    09/07/2013

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

  • Kevin Bosman

    Gepubliceerd op:
    08/07/2013

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

  • Emiel Kluft

    Gepubliceerd op:
    08/07/2013

    Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV

 
Heeft u vragen? Neem contact met ons op.  Aanvraag formulier   

Bekijk onze auto onderdelen voorraad

 
Contactgegevens
 © 2019 Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV
 Beoordeling door klanten: 4.8 / 5 - 211 beoordelingen