Attentie: Klik hier voor meer informatie over ons coronabeleid

Wij zijn onder de huidige coronamaatregelen geopend. Binnen het bedrijf gelden de huidige regels zoals voorgeschreven door het RIVM.

Het is toegestaan het terrein te betreden, maar kom alleen. Heeft u vragen over voertuigen of onderdelen dan kunt u contact met ons opnemen op de volgende manieren:

Onderdelen aanvragen
Bel: (023) 537 79 95

Vragen betreft voertuigen?

Heeft u vragen over onderdelen aanwezig op voertuigen op ons terrein gelieve het contactformulier te gebruiken bij het betreffende voertuig op ons website. Wij kunnen u dan beter van dienst zijn. Onze voertuigenvoorraad vindt u hier;

Demontage voertuigen

Velgen

Autosloperij Rutte heeft een divers assortiment van zowel gebruikte, tweedehands  en nieuwe velgen. Deze kunnen direct voor een scherpe prijs voor u gemonteerd worden.

Gebruikte en nieuwe velgen, zowel nieuw als tweedehands voor ieder merk en type auto.

Autodemontage Rutte heeft een divers assortiment velgen. Deze worden geleverd voor ieder merk of type auto. Deze velgen hebben wij zowel nieuw als tweedehands en kunnen wij dus voor een scherpe prijs aan u leveren. Daarnaast hebben wij ook gebruikte banden en nieuwe banden die wij direct om uw velgen kunnen banden monteren.

Zonder afspraak nieuwe velgen laten monteren.

Bij ons is een afspraak maken voor nieuwe velgen niet nodig. Tijdens openingstijden bent u meer dan welkom. Wij kunnen deze dan direct voor u monteren; zo kunt u er dezelfde dag nog op wegrijden.

Bekijk onze auto onderdelen voorraad

 
Contactgegevens
 Beoordeling door klanten: 4.8 / 5 - 879 beoordelingen
 © 2021 Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV