Attentie: Wij zijn geopend

Wij zijn onder de huidige coronamaatregelen als groothandel (business-to-business) geopend. Onze bandenafdeling blijft voor consumenten geopend.

Het blijft voor consumenten mogelijk om onderdelen te bestellen maar het is voor consumenten onder de huidige maatregelen helaas niet meer toegestaan om ons achterterrein te betreden.

Binnen het bedrijf gelden de huidige regels zoals voorgeschreven door het RIVM.

Het reserveren van onderdelen kan op de volgende manieren:

Onderdelen aanvragen
Bel: (023) 537 79 95

Vragen betreft voertuigen?

Heeft u vragen over onderdelen aanwezig op voertuigen op ons terrein gelieve het contactformulier te gebruiken bij het betreffende voertuig op ons website. Wij kunnen u dan beter van dienst zijn. Onze voertuigenvoorraad vindt u hier;

Demontage voertuigen

 Let op: Door de sluiting van niet-essentiële winkels is het bij PostNL erg druk en kan de bezorging van je pakketje langer duren.

Velgen

Autosloperij Rutte heeft een divers assortiment van zowel gebruikte, tweedehands  en nieuwe velgen. Deze kunnen direct voor een scherpe prijs voor u gemonteerd worden.

Gebruikte en nieuwe velgen, zowel nieuw als tweedehands voor ieder merk en type auto.

Autodemontage Rutte heeft een divers assortiment velgen. Deze worden geleverd voor ieder merk of type auto. Deze velgen hebben wij zowel nieuw als tweedehands en kunnen wij dus voor een scherpe prijs aan u leveren. Daarnaast hebben wij ook gebruikte banden en nieuwe banden die wij direct om uw velgen kunnen banden monteren.

Zonder afspraak nieuwe velgen laten monteren.

Bij ons is een afspraak maken voor nieuwe velgen niet nodig. Tijdens openingstijden bent u meer dan welkom. Wij kunnen deze dan direct voor u monteren; zo kunt u er dezelfde dag nog op wegrijden.

Bekijk onze auto onderdelen voorraad

 
Contactgegevens
 Beoordeling door klanten: 4.8 / 5 - 819 beoordelingen
 © 2021 Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV