Attentie: Wij zijn geopend

Wij zijn onder de huidige coronamaatregelen als groothandel (business-to-business) geopend. Onze bandenafdeling blijft voor consumenten geopend.

Het blijft voor consumenten mogelijk om onderdelen te bestellen maar het is voor consumenten onder de huidige maatregelen helaas niet meer toegestaan om ons achterterrein te betreden.

Binnen het bedrijf gelden de huidige regels zoals voorgeschreven door het RIVM.

Het reserveren van onderdelen kan op de volgende manieren:

Onderdelen aanvragen
Bel: (023) 537 79 95

Vragen betreft voertuigen?

Heeft u vragen over onderdelen aanwezig op voertuigen op ons terrein gelieve het contactformulier te gebruiken bij het betreffende voertuig op ons website. Wij kunnen u dan beter van dienst zijn. Onze voertuigenvoorraad vindt u hier;

Demontage voertuigen

 Let op: Door de sluiting van niet-essentiële winkels is het bij PostNL erg druk en kan de bezorging van je pakketje langer duren.

Jouw banden laten monteren

Onze ervaren medewerkers kunnen bij binnenkomst direct jouw banden op een professionele manier monteren en balanceren. Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken.

Aanschaf van nieuwe of tweedehands banden

Bij aanschaf van nieuwe of tweedehands banden monteren wij deze zonder extra kosten. Ook vervangen wij dan direct de rubber ventielen en balanceren wij jouw wielen, zodat je ongestoord weer de weg op kunt.

Wil je meer informatie over het laten monteren van banden? Of heb je vragen over ons assortiment nieuwe en tweedehands banden? Neem dan contact met ons op.

Bekijk onze auto onderdelen voorraad

 
Contactgegevens
 Beoordeling door klanten: 4.8 / 5 - 819 beoordelingen
 © 2021 Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV