Attentie: Wij zijn geopend

Wij zijn onder de huidige coronamaatregelen als groothandel (business-to-business) geopend. Onze bandenafdeling blijft voor consumenten geopend.

Het blijft voor consumenten mogelijk om onderdelen te bestellen maar het is voor consumenten onder de huidige maatregelen helaas niet meer toegestaan om ons achterterrein te betreden.

Binnen het bedrijf gelden de huidige regels zoals voorgeschreven door het RIVM.

Het reserveren van onderdelen kan op de volgende manieren:

Onderdelen aanvragen
Bel: (023) 537 79 95

Vragen betreft voertuigen?

Heeft u vragen over onderdelen aanwezig op voertuigen op ons terrein gelieve het contactformulier te gebruiken bij het betreffende voertuig op ons website. Wij kunnen u dan beter van dienst zijn. Onze voertuigenvoorraad vindt u hier;

Demontage voertuigen

 Let op: Door de sluiting van niet-essentiële winkels is het bij PostNL erg druk en kan de bezorging van je pakketje langer duren.

Balanceren

Als je stuur bij bepaalde snelheden gaat trillen, kan het zijn dat jouw wielen uit balans zijn. Om dit probleem te verhelpen, zal je jouw wielen moeten laten balanceren. Bij Autodemontagebedrijf Rutte ben je hiervoor aan het juiste adres. Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken.

Balanceren zorgt ervoor dat de wielen (velg en band samen) in evenwicht zijn. Ook nieuw gemonteerde banden moeten gebalanceerd worden om trillingen te voorkomen. Wij beschikken over moderne apparatuur waarmee we iedere band die we monteren, direct kunnen balanceren. Koop je een nieuwe of gebruikte band bij Autodemontage Rutte? Wij balanceren deze kosteloos.

Bekijk onze auto onderdelen voorraad

 
Contactgegevens
 Beoordeling door klanten: 4.8 / 5 - 821 beoordelingen
 © 2021 Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV