BandenGebruikte en nieuwe banden zonder afspraak gemonteerd

Banden zijn het enige contact tussen de auto en het wegdek. Goede banden zijn belangrijk om in alle omstandigheden de auto goed onder controle te kunnen houden. Versleten banden zorgen voor een langere remweg en grote kans op aquaplaning. Zorg er daarom voor dat jouw banden in goede staat zijn en vervang ze tijdig.

Autodemontage Rutte geeft jou altijd gepast advies. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar zomer-winter-4-seizoenenbanden, of gebruikte banden. Autodemontage Rutte staat zonder afspraak altijd voor je klaar. Wij hebben alle gangbare maten op voorraad. Vraag hieronder een vrijblijvend bandenadvies aan of stel een vraag over onder bandenvoorraad.

Vrijblijvend bandenadviesStel een vraag over onze voorraad


 

Tweedehands banden

Vanaf25.-
Koop gebruikte banden

Nieuwe banden

Vanaf45.-
Koop nieuwe banden

Balanceren

Vanaf12.50
Laat je banden balanceren

Banden monteren

Vanaf17.50
Laat je banden monteren

 

Altijd de juiste autobanden voor jouw auto

Banden zijn een belangrijk onderdeel van de auto. Ze dragen het gewicht en vormen het contact tussen de auto en wegdek. Voor optimale rijeigenschappen van jouw auto is het van belang dat je de juiste autobanden hebt. Ook de conditie van de banden is belangrijk. Hierdoor heeft de auto in normale omstandigheden altijd voldoende grip. Uiteindelijk zorg je er zo voor dat je veilig kan deelnemen aan het verkeer.

Het is belangrijk dat je de juiste band voor jouw auto kiest. Het is bijvoorbeeld verstandig om rekening te houden met de weersomstandigheden waarin je komt te rijden. Wij kunnen de conditie van je huidige autobanden controleren en je helpen met het maken van de juiste keuze. Kortom, wij zorgen ervoor dat je veilig de weg op kunt!

Nieuwe of gebruikte banden snel en vakkundig gemonteerd

Je nieuwe of gebruikte banden snel en vakkundig gemonteerd

Wanneer je nieuwe banden koopt bij Autodemontage Rutte krijg je goed advies, een scherpe prijs en een vakkundige montage.

Goed gemonteerde banden geven meer rijcomfort en zorgen er voor dat jij veilig deelneemt aan het verkeer. Controleer eens in de zoveel tijd de conditie van je banden. Goed gemonteerde banden zorgen ook voor minder slijtage en minder brandstofverbruik. Het is daarom van belang dat de banden vakkundig gemonteerd worden op jouw auto.

Autodemontage Rutte zorgt ervoor dat alle verkochten banden juist gemonteerd worden.

Vrijblijvend bandenadvies

Je nieuwe of gebruikte autobanden zonder afspraak gemonteerd.

Autodemontage Rutte is 6 dagen per week open. Dat betekent dat je van maandag tot zaterdag, zonder afspraak, jouw nieuwe of gebruikte banden vakkundig kunt laten monteren.

Van maandag tot en met vrijdag ben je welkom, tussen negen uur ’s ochtends en zes uur ’s avonds en op zaterdag tussen negen en vier.

Tijdens deze openingstijden zijn wij altijd telefonisch bereikbaar voor vragen.

  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag Vrijdag09:00 18:00 uur
    Pauze12:30 13:30 uur
  • Zaterdag 09:00 16:00 uur
    Pauze13:00 13:45 uur
  • Zondag Gesloten
Wij zijn op dit moment gesloten

Bekijk onze auto onderdelen voorraad

 
Contactgegevens
 Beoordeling door klanten: 4.8 / 5 - 988 beoordelingen
 © 2023 Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV