Attentie: Wij zijn geopend

Wij zijn onder de huidige coronamaatregelen als groothandel (business-to-business) geopend. Onze bandenafdeling blijft voor consumenten geopend.

Het blijft voor consumenten mogelijk om onderdelen te bestellen maar het is voor consumenten onder de huidige maatregelen helaas niet meer toegestaan om ons achterterrein te betreden.

Binnen het bedrijf gelden de huidige regels zoals voorgeschreven door het RIVM.

Het reserveren van onderdelen kan op de volgende manieren:

Onderdelen aanvragen
Bel: (023) 537 79 95

Vragen betreft voertuigen?

Heeft u vragen over onderdelen aanwezig op voertuigen op ons terrein gelieve het contactformulier te gebruiken bij het betreffende voertuig op ons website. Wij kunnen u dan beter van dienst zijn. Onze voertuigenvoorraad vindt u hier;

Demontage voertuigen

 Let op: Door de sluiting van niet-essentiële winkels is het bij PostNL erg druk en kan de bezorging van je pakketje langer duren.

Auto-onderdelen aanvragen

Wij hebben een ruim assortiment aan auto-onderdelen van auto’s van 7 jaar en ouder. Om informatie aan te vragen over een specifiek auto-onderdeel kunt u onderstaand formulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wilt u een bijlage toevoegen? Vul onderstaand formulier in en u krijgt later de mogelijkheid om deze bijlage bij te voegen.

Heeft u een auto voor demontage en wilt u deze door ons op laten halen? dan kunt u contact met ons opnemen via de pagina: Uw auto laten recyclen

Niet alle velden zijn verplicht. Gelieve het formulier in te vullen met informatie die relevant is voor uw onderdeel.

 Geen kenteken

* Verplicht veld.

Bekijk onze auto onderdelen voorraad

 
Contactgegevens
 Beoordeling door klanten: 4.8 / 5 - 821 beoordelingen
 © 2021 Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV