Attentie: Klik hier voor meer informatie over ons coronabeleid

Wij zijn onder de huidige coronamaatregelen geopend. Binnen het bedrijf gelden de huidige regels zoals voorgeschreven door het RIVM.

Het is toegestaan het terrein te betreden, maar kom alleen. Heeft u vragen over voertuigen of onderdelen dan kunt u contact met ons opnemen op de volgende manieren:

Onderdelen aanvragen
Bel: (023) 537 79 95

Vragen betreft voertuigen?

Heeft u vragen over onderdelen aanwezig op voertuigen op ons terrein gelieve het contactformulier te gebruiken bij het betreffende voertuig op ons website. Wij kunnen u dan beter van dienst zijn. Onze voertuigenvoorraad vindt u hier;

Demontage voertuigen

Auto-onderdelen aanvragen

Wij hebben een ruim assortiment aan auto-onderdelen van auto’s van 7 jaar en ouder. Om informatie aan te vragen over een specifiek auto-onderdeel kunt u onderstaand formulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wilt u een bijlage toevoegen? Vul onderstaand formulier in en u krijgt later de mogelijkheid om deze bijlage bij te voegen.

Heeft u een auto voor demontage en wilt u deze door ons op laten halen? dan kunt u contact met ons opnemen via de pagina: Uw auto laten recyclen

Niet alle velden zijn verplicht. Gelieve het formulier in te vullen met informatie die relevant is voor uw onderdeel.

 Geen kenteken

* Verplicht veld.

Bekijk onze auto onderdelen voorraad

 
Contactgegevens
 Beoordeling door klanten: 4.8 / 5 - 879 beoordelingen
 © 2021 Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV