Attentie: Klik hier voor meer informatie over ons coronabeleid

Wij zijn onder de huidige coronamaatregelen geopend. Binnen het bedrijf gelden de huidige regels zoals voorgeschreven door het RIVM.

Het is toegestaan het terrein te betreden, maar kom alleen. Heeft u vragen over voertuigen of onderdelen dan kunt u contact met ons opnemen op de volgende manieren:

Onderdelen aanvragen
Bel: (023) 537 79 95

Vragen betreft voertuigen?

Heeft u vragen over onderdelen aanwezig op voertuigen op ons terrein gelieve het contactformulier te gebruiken bij het betreffende voertuig op ons website. Wij kunnen u dan beter van dienst zijn. Onze voertuigenvoorraad vindt u hier;

Demontage voertuigen

Autodemontage bedrijf M.J. Rutte

Autodemontage M.J. Rutte B.V. is het grootste autodemontagebedrijf in de omgeving Kennemerland. Het autodemontagebedrijf is gevestigd in Velserbroek; vlak bij Haarlem, Beverwijk en Amsterdam. Autosloperij Rutte is gespecialiseerd in auto’s vanaf 7 jaar en biedt diverse tweedehands onderdelen aan van alle merken auto’s.

Naast het aanbieden van onderdelen, slopen wij ook zo’n 80 tot 100 auto’s per week. Deze auto’s worden in samenwerking met Auto Recycling Nederland op een milieuvriendelijke manier verwerkt.

Uw auto laten recyclen?

Wilt u uw auto laten recyclen of bent u op zoek naar tweedehands onderdelen voor uw auto? Wij helpen u graag op weg.

U kunt uw auto langsbrengen, of wij kunnen uw auto thuis ophalen. Daarnaast kunt u contact met ons opnemen met vragen over onderdelen en deze zo nodig bij ons ophalen.

Bekijk onze auto onderdelen voorraad

 
Contactgegevens
 Beoordeling door klanten: 4.8 / 5 - 879 beoordelingen
 © 2021 Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV