Een goedkope accu kopen?

Voor een goedkope accu bent u bij Autodemontage Rutte aan het juiste adres. Autodemontage Rutte heeft een divers aanbod goed gebruikte accu’s. Al deze accu’s zijn afkomstig uit ons ruime aanbod demontage voertuigen. Alle accu’s die wij ter verkoop aanbieden worden door deze worden allemaal op conditie getest. Een goed gebruikte auto accu kopen?
  • Voordelig.
  • Alle accu’s zijn op conditie getest.
  • Divers aanbod auto accu’s met verschillende afmetingen en capaciteiten.
Bel ons voor onze voorraad  E-mail ons
goedkope accu
 

Een Goedkope accu kopen?

Voor de meeste voertuigen is het vanzelfsprekend dat op het moment dat u de auto start deze ook direct aanslaat. Op het moment dat de motor van uw auto bijna of niet aanslaat tijdens het starten is de kans groot dat uw auto accu versleten is. Heeft uw auto last van deze start problemen dan kan een nieuwe auto accu een flinke kostenpost zijn. De gemiddelde levensduur van een auto accu betreft 5 tot 6 jaar. Uw accu zal dus tijdens de levensduur van uw auto dus vervangen moeten worden.
In bijna iedere auto die wij opnemen voor demontage zit een auto accu. Een groot deel van deze auto accu’s kunnen nog een aantal jaar mee. Een nieuwe accu kan een flinke aanschaf zijn dus waarom zou u niet voor een goed gebruikte accu gaan? Dit is een stuk voordeliger, en zo houdt u de onderhoudskosten van uw auto laag. Wij hebben een divers aanbod demontage voertuigen en dus ook een divers aanbod aan auto-accu’s die wij aan u aanbieden voor een voordelige prijs. Alle tweedehands auto accu’s die wij aanbieden worden door ons doorgemeten en op conditie getest.

Een auto accu kopen?

Neem contact met ons op

Bekijk onze auto onderdelen voorraad

 
Contactgegevens
 Beoordeling door klanten: 4.8 / 5 - 988 beoordelingen
 © 2023 Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV