Recycling

Autodemontagebedrijf Rutte is een modern autodemontagebedrijf dat voldoet aan alle Nederlandse regelgeving voor autodemontagebedrijven wat betreft demontage, (Arbo)wetgeving, materiaalrecycling en kwaliteit.

In samenwerking met Auto Recycling Nederland (ARN) verwerkt Autodemontagebedrijf Rutte op een milieuvriendelijke manier de door u ingeleverde auto. Wij zorgen er samen met de ARN voor dat de wettelijke norm van 85% (95% in 2015) van het gewicht van de auto gerecycled wordt.

Recyclingproces

Nadat wij een motorvoertuig in behandeling hebben genomen en een vrijwaringsbewijs hebben overhandigd, zorgen wij ervoor dat het voertuig wordt ontdaan van alle schadelijke vloeistoffen. Deze worden gescheiden en in samenwerking met de ARN op een milieuvriendelijke wijze afgevoerd. De stoffen die wij naar de ARN afvoeren, worden op een duurzame wijze hergebruikt.

Op de website van de ARN vindt u meer informatie over de stoffen die door bij de ARN aangesloten autodemontagebedrijven worden gescheiden. Daarnaast is hier ook informatie te vinden over de nieuwe toepassingen van gerecyclede afvalstoffen.

Bekijk onze auto onderdelen voorraad

 
Contactgegevens
 Beoordeling door klanten: 4.8 / 5 - 982 beoordelingen
 © 2023 Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV