Sloperij Amsterdam

Autodemontage Rutte, uw sloperij in de omgeving van Amsterdam

Op vijftien tot twintig minuten rijden van Amsterdam vindt u sloperij Rutte. Dit is de grootste sloperij in de omgeving Kennemerland en een van de grootste autosloperijen in de regio van Amsterdam.

Bel: (023) 537 79 95   Vraag een onderdeel aan  Openingstijden
 

Autodemontage Rutte, een gecertificeerd autodemontagebedrijf.

Autosloperij Rutte is een gecertificeerde sloperij dat voldoet aan de regelgeving voor autodemontagebedrijven betreft demontage, (Arbo)wetgeving, materiaalrecycling en kwaliteit. sloperij Rutte is in het bezit van alle mogelijke keurmerken en certificatie voor de auto demontage branche. Wij zijn aangesloten bij Auto Recycling Nederland en de STIBA. Autodemontagebedrijf Rutte is KZD** gecertificeerd en wordt door de RDW erkend als demontagebedrijf.

Autosloperij onderdelen vlak bij Amsterdam.

Bent u opzoek naar een specifiek auto onderdeel voor uw auto? Autosloperij Rutte heeft een divers magazijn met onderdelen, en dit op een vijftien tot twintig minuten rijden vanaf Amsterdam. Naast ons magazijn hebben wij nog een grote hoeveelheid slopers bij ons op het terrein staan waarvan u zelf de onderdelen mag demonteren. Lukt dit niet dan willen wij u altijd helpen.

 

Uw auto laten recyclen bij autosloperij Rutte

Komt uw auto niet meer door de APK en wilt u deze laten recyclen? Bij Autodemontagebedrijf Rutte bent u hiervoor op het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw auto op een duurzame wijze wordt gerecycled.

U kunt uw auto bij ons langs brengen of wij kunnen uw auto voor u ophalen op een afgesproken tijd en locatie. U krijgt bij het inleveren van uw auto van een van onze medewerkers direct een geldig vrijwaringsbewijs. Dit vrijwaringsbewijs zorgt ervoor dat u niet meer aansprakelijk bent voor voertuig gebonden verplichtingen (motorrijtuigenbelasting, verzekering en APK) en eventuele bekeuringen.

Heeft u een sloopauto in Amsterdam en wilt u deze door ons laten ophalen?


Laat uw sloopauto in Amsterdam ophalen  

sloopauto verkopen amsterdam
 
tweedehands autobanden Amsterdam

Gebruikte autobanden op 20 minuten rijden van Amsterdam.

Naast auto onderdelen heeft Autosloperij Rutte jaren ervaring met de verkoop en montage van autobanden en beschikken we over een ruim assortiment nieuwe en gebruikte banden, die wij zonder afspraak direct professioneel voor u kunnen monteren en balanceren.

 

Kom langs bij een van de grootste sloperijen van de omgeving Amsterdam.

Bent u dus op zoek naar auto-onderdelen, gebruikte banden of wilt u u auto laten recyclen. Dan bent u bij Autosloperij Rutte aan het juiste adres. 

Routebeschrijving

Autosloperij Amsterdam
 

Openingstijden

   (29 Nov - 05 Dec)

Zes dagen per week geopend, altijd vriendelijke geholpen en dat bij een van de grootste sloperijen in de omgeving van Amsterdam.

Sloperij Rutte is een van de weinige autosloperijen in de omgeving van Amsterdam die 6 dagen in de week geopend is. Van maandag tot er met vrijdag bent u er welkom tussen negen uur ’s ochtends en zes uur ’s avonds en op zaterdag tussen negen en vier.

Tijdens deze openingstijden zijn wij altijd telefonisch bereikbaar voor vragen. Daarnaast word u er nog vriendelijk geholpen ook.

  • Maandag - Vrijdag09:00 - 18:00 uur
    Pauze12:30 - 13:30 uur
  • Zaterdag 09:00 - 16:00 uur
    Pauze13:00 - 13:45 uur
  • Zondag Gesloten
Wij zijn op dit moment gesloten
 

Routebeschrijving

Bekijk onze auto onderdelen voorraad

 
Contactgegevens
 Beoordeling door klanten: 4.8 / 5 - 917 beoordelingen
 © 2021 Autodemontagebedrijf M.J. Rutte & Zn BV